Dunakanyarban épült kemence

Szép duplafalú kemence

A kültéri kemencék manapság újra divatba jöttek, hiszen praktikusak és jól illeszkednek egy hagyományos, de egy minimalista otthon kertjébe is. A kemence fogalma erőteljesen kapcsolódik a régi konyha kultúrához, hiszen egyből a házi kenyérre és a hamuban sült pogácsára asszociálunk róla, ami melengeti szívünket.

Kerti kemence

A kerti kemence nemcsak rusztikus hatást kelt, hanem praktikus is, és megkoronázza a családi és baráti összejöveteleket is. Gondoljunk csak a frissen sült hús füstös illatára, vagy esetleg saját kézműves receptek kikísérletezésére.

Mi lehetne nagyobb élmény, mint közösen sütni-főzni szeretteinkkel?

Kerti kemence építő

A Kemax kemence építő szakemberei minőségi alapanyagokkal dolgoznak, és egy ősi kemence építő szaktudásával látnak neki a munkálatokhoz. Ha a kemence kivitelezése megkívánja, akkor különböző modern újításokkal és technikával fűszerezik az építés folyamatát.

Ha még nem tudja, hogy milyen kerti kemencét szeretne, akkor konzultáljon a Kemax szakembereivel, akik átfogó képet adnak lehetőségeiről, és megvalósítják álmait, hogy az ön öröme, az egész család öröme lehessen.

Épített kerti kemence

A kerti kemence építését minden esetben megbízható és nagy tudással rendelkező szakemberre kell bízni a jó minőség, az időtállóság, valamint a megbízhatóság érdekében.

A kerti kemence építésénél először a helyet kell meghatároznunk, amiben fontos szempont, hogy ne kerüljön túl messze a konyhától, de elegendő távolságra legyen a jó szomszédi viszony megőrzéséhez. Természetesen kiemelkedő szempont, hogy ne legyen tűzveszélyes, és lényeges meghatározni azt is, hogy milyen ételek készítésére is szeretnénk használni ezt a hangsúlyos építményt.

A kerti kemence építésének első kardinális szempontja, hogy szilárd beton alapra épüljön, hogy a későbbiekben elkerülhessük a talpazat megsüllyedését és a kemence megrepedését.

A Kemax szakemberei a kültéri dupla falú kemence építés hívei, hiszen fontos kiküszöbölni, hogy a csapadék (hó, eső) megrepessze a kemence falát.

Kerti kemence árak

A kerti kemence kivitelezésének ára függ a felhasznált anyagok minőségétől, a kemence méretétől és a munkadíjtól.

Ön megálmodja, mi pedig megvalósítjuk!

Megbízható tanácsokért és kivitelezésért válassza a Kemax szakembereit!

Ajánlatkérés