Karrier

Tisztelt Érdeklődő Leendő Munkatársunk!

Vállalkozásunk egyik fő értéke a jó és megbízható munkatárs. Mindig örömmel fogadjuk az Önök megkeresését, ha és amennyiben azonosulni tudnak értékeinkkel.

Kérjük, mielőtt elküldené jelentkezését, olvassa el főoldalunkról elérhető Etikai Kódexünket.

Ha elfogadja értékeinket és érdekli a Kemax-karrier, kérjük, hogy küldje el részletes szakmai önéletrajzát a szemelyzeti@kemax.hu email címre.

Nem ígérhetjük, hogy azonnal tudunk munkalehetőséget biztosítani mindenkinek, azonban minél frissebb és minél több adat van a személyzeti osztályunk adatbázisában, annál nagyobb az esélye, hogy igény esetén elérjük Önt és megfelelő állásajánlatot tudunk tenni az Ön számára.
Minden érdeklődőnek válaszolunk.

Kit keresünk?

1. Megbízható, egészségkárosító, munkalassító és balesetveszélyt növelő káros szenvedélyektől mentes becsületes munkatársakat, akiknek a kézfogása felér egy írásos szerződéssel.


2. Nem árt, ha van saját gépkocsija és jogosítványa, amelyre szüksége lehet az ország különböző pontjain végzett munkája során. Természetesen ilyen esetben költségeit térítjük.


3. Rugalmas embereket, akik képesek és hajlandóak néhány napig a családjuktól távol is dolgozni. Reméljük, hogy Záhonytól Sopronig, illetve Szobtól Bajáig, vagy Szegedig mindenütt magas színvonalon tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket.


4. Szakterületünkből adódóan elsősorban ÉPÍTŐIPARI SZAKMUNKÁS KÉPZETTSÉGGEL és megfelelő szakmai gyakorlattal rendelkező munkatársunk jelentkezését várjuk, de minden más megkeresésre is válaszolunk. 
Kiemelt szakterületeink:
- kályhás, kandalló és kemence építő
- kőműves
- hidegburkoló
- festő és mázoló

Ajánlatkérés