Szolgáltatások

Búbos kemence, kültéri és beltéri kemencék tervezése, építése

A búbos kemence régen szinte minden ház, illetve konyha központi eleme volt, amely a téli hideg idején meleget biztosított a család számára, de olyan ételek is készültek benne, mint például a házi kenyér, hamuban sült pogácsa vagy a héjában sült krumpli. Ma már kevesebb háztartást ékesít egy búbos kemence, de ahol megtalálható, ott garantáltan a helyiség egyik esztétikus és bámulatba ejtő látványossága.

Egy kültéri kemence vagy egy kerti kombinált főzőhely központi eleme lehet egy jó társasági eseménynek, baráti találkozóknak, családi összejöveteleknek. A társaság adott, az ízletes fogások csak Önön múlnak, viszont a búbos kemence építésében mi vagyunk a szakértők.   
 
Válasszon minket, hogy teljes legyen konyhája vagy kertje egy búbos kemencével!

Kandallók tervezése és kivitelezése

Minden Kemax kandallóra örök garancia!
Kattintson a részletekért! Kérjen ajánlatot, vagy kérdezzen, mi örömmel válaszolunk!

Kerti főzőhelyek tervezése és kivitelezése

A kerti sütögető kertünk igazi ékessége lehet, legyen ez egy búbos kemence, kerti grill, pizzasütő vagy egy komplett, igényesen kivitelezett kerti konyha. Mielőtt azonban Ön is kerti sütögető tervezésébe fogna, érdemes több szempontot átgondolni, hogy megtalálja a leginkább ideális kerti főzőhelyet.

Bízza szakemberre a kerti sütögető kivitelezését! Célunk, hogy minőségi alapanyagokból egy örök életre szóló kerti sütögetőt tervezzünk és építsünk Önnek.

Kültéri konyha, kerti grill és búbos kemence kivitelezése

Minden vágya egy kültéri konyha vagy egy búbos kemence? Mi megvalósítjuk álmait! Önnek csupán annyi a dolga, hogy felvázolja számunkra elképzeléseit, amelyek alapján szakembereink elkezdik a szabadtéri konyha, kerti sütögető vagy búbos kemence tervezését, építését. 

Fő szolgáltatásaink közé tartozik az egyedi kültéri konyhák tervezése, kivitelezése, kerti sütögetők, beltéri búbos kemencék építése az Ön igényeihez igazodva. 

Válassza a KEMAX szakértelmet, hogy professzionális, örök életre szóló szabadtéri konyhával, épített kerti grillel vagy búbos kemencével gazdagodjon! Ismerje meg szolgáltatásainkat és kérjen ajánlatot ügyfélszolgálatunkon keresztül!

Egyedi kültéri konyha az Ön igényeire szabva!Kültéri konyha, kerti grillező, búbos kemence tervezése | KEMAX

Egy kültéri konyha tavasztól őszig a családi összejövetelek, baráti találkozók központi helyszíne lehet, amely a hangulat mellett a finom falatokról is gondoskodik. A kerti konyhák építésekor több szempontot is figyelembe veszünk, hogy a legjobb minőséget szállítsuk Önnek:

  • kültéri konyhát csak megfelelően burkolt és alapozott talajra építjük, elkerülve ezzel a süllyedést, beázást. 
  • A kerti konyhák építésekor kizárólag minőségi alapanyagokat használunk, így az általános szerződési feltételekben rögzített módon örök garanciát vállalunk munkánkra.
  • Az Ön terveihez igazodva, javaslatokkal kiegészítve helyezzük el a kerti konyhát az udvar bármely szegletébe, miközben figyelembe vesszük az építményt körülvevő környezetet is. 
  • Az ideális kerti konyha felszereltségének csak az Ön képzelete szabhat határt: kerti grill, bográcsozó, búbos kemence, csaptelep, tálalópult is helyet kaphat a kültéri egységben. 

A kerti konyhát minden esetben érdemes tetővel fedni, hogy a szélsőséges időjárás során is maximálisan kiélvezhessük az általa nyújtott előnyöket. Nem mellesleg, a tető megvédi a berendezést, hosszú élettartamot biztosítva a búbos kemencének is. Mivel a legtöbb kerti konyhában már az áramellátás is felmerül igényként, így az elektromos berendezések védelme is kiemelkedő fontosságú.

Hagyományos búbos kemence építése magyar alapanyagokból

A búbos kemencék építésének hagyománya már nem csak a régi típusú családi házakban jelentős, hanem egyre többen ismerik fel a boglyakemencékben rejlő értékeket. De melyek is ezek az értékek? 

A beltéri kemence rendkívül jó hőtartó képességgel bír, be tud fűteni egy egészen nagy helyiséget is, így a téli hidegben kellő meleget biztosít. Emellett a kemencében készült ételeknek nincsen párja, akár beltéri, akár kültéri búbos kemencében sült is az adott fogás. Héjában sült krumpli, langalló, pizza, kenyér, pogácsa vagy bármilyen sült húsok elkészítésére is kiválóan alkalmas a búbos kemence. 

A búbos kemence környezetbarát megoldás, az otthon fellelhető természetes hulladék, mint például szalma, kukoricaszár is felhasználhatók a tüzeléséhez. Az általunk épített boglyakemencék a kárpát-medencei hagyományokat követve, a saját környezetükbe illő megoldásokkal épülnek, kizárólag minőségi magyar alapanyagokból. Nézze meg referenciamunkáinkat és döntsön mellettünk, ha búbos kemence építésébe vágná a fejszét!

Kérjen ajánlatot kültéri konyha építésére!

Elérkezett az idő, összeálltak a tervek és szeretné megépíttetni személyre szabott kültéri konyháját? Ne habozzon tovább, válasszon minket, ha valóban professzionális, minőségi munkát szeretne! 

Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül! Minden megkeresésre válaszolunk munkaidőn belül, reggel 9-től délután 5 óráig. 

Munkánkra örök garanciát vállalunk, a további részletekért olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket. Ha kültéri konyha, kerti grillező, búbos kemence, akkor KEMAX. Sütés-főzésre fel!

Ajánlatkérés