Rólunk

A KEMAX Kft az Ön igényeinek megbízható, gyors és pontos kiszolgálása érdekében jött létre, miután az alapítók - részben saját keserű tapasztalataik alapján - felismerték, hogy a nagyon sok elérhető cégből és vállalkozóból nagyon kevés az, amelyik pontosan, megbízhatóan, határidőre, a megbeszélt áron, számlával, és mindenek előtt jó minőségben képes a szolgáltatást elvégezni, a szavát betartva, a vevő megelégedésére teljesíteni az ügyfél kívánságát.

Nem titkolt célunk és küldetésünk a legjobb és rendkívül gazdag Kárpát-medencei hagyományok megőrzése, illetve azok felelevenítése.

Hagyományos módon, magyar anyagokból, a magyar hagyományok szerint építjük kemencéinket kül-, és beltéren egyaránt. Újabb és újabb forrásokat kutatunk fel és új ismereteinket felhasználjuk munkánk során. Ha kell, anyagi áldozatot is vállalunk a nemes Kárpát-medencei tűzhely kultúra megőrzése érdekében.

Fő profilunk a kül- és beltéri kemencék, kandallók, tűzhelyek, grillezők, főzőhelyek, kályhák, és hasonló építmények tervezése és teljes körű kivitelezése.

Cégünk ugyan viszonylag fiatal, azonban az egyik alapítónk, műszaki igazgatónk, valamint a műszaki kivitelező csapatunk tagjai, több, mint 20 éve foglalkoznak hasonló tevékenységgel. Másik alapítónk - aki ma tanácsadóként dolgozik - 30 éves felső vezetői és nemzetközi üzleti tapasztalatokkal rendelkezik.

Szakembereink kiválogatása igényesen történik, munkatársaink tisztában vannak azzal, hogy Önnek köszönhetik fizetésüket és a munkahelyüket, és ennek szellemében végzik munkájukat.

Ha hibázunk, kijavítjuk, ha tévedünk, beismerjük, egyetlen célunk, hogy Ön elégedett legyen és ezt elmondja barátainak és ismerőseinek.

 

25 éve

az építőiparban

500+

kerti konyha

10 év

1000+ ajánlat

10 év

1.3M levezetett km

KEMENCE


Kemencéink lehetnek kül- és beltériek, búbosak (boglyakemencék), szimpla, vagy dupla falúak, első, vagy hátsó kéményesek, hagyományosak, vagy modernek, a megrendelő óhaja és igénye szerint.

Régi kemence helyreállítása, vagy új kemence építése során, néprajzi kutatási adatok alapján tanácsot adunk az adott terület történelmi hagyományait figyelembe véve, a legmegfelelőbb típus kiválasztására vonatkozóan. Igény szerint belső építész, illetve szaktervező bevonásával a kemence és főzőhely környezetének teljes tervezését átvállaljuk, partnerként együtt működünk, tanácsainkkal segítjük Önt a legoptimálisabb megoldás megtalálásában.

KANDALLÓ


Vállaljuk hagyományos, vagy cserépkandallók építését víztérrel, vagy anélkül, tehát igény esetén megoldjuk a ház kandallóval történő akár teljes, akár kiegészítő fűtését.

KOMPLETT KERTI KONYHÁK


Számos referenciaképünkön látható, különböző szerkezetű és összeállítású komplett kerti konyhákat építünk, az Ön igényei szerint.

Ajánlatkérés