Rólunk

A KEMAX Kft az Ön igényeinek megbízható, gyors és pontos kiszolgálása érdekében jött létre, miután az alapítók - részben saját keserű tapasztalataik alapján - felismerték, hogy a nagyon sok elérhető cégből és vállalkozóból nagyon kevés az, amelyik pontosan, megbízhatóan, határidőre, a megbeszélt áron, számlával, és mindenek előtt jó minőségben képes a szolgáltatást elvégezni, a szavát betartva, a vevő megelégedésére teljesíteni az ügyfél kívánságát.

Nem titkolt célunk és küldetésünk a legjobb és rendkívül gazdag Kárpát-medencei hagyományok megőrzése, illetve azok felelevenítése.

Hagyományos módon, magyar anyagokból, a magyar hagyományok szerint építjük kemencéinket kül-, és beltéren egyaránt. Újabb és újabb forrásokat kutatunk fel és új ismereteinket felhasználjuk munkánk során. Ha kell, anyagi áldozatot is vállalunk a nemes Kárpát-medencei tűzhely kultúra megőrzése érdekében.

Fő profilunk a kül- és beltéri kemencék, kandallók, tűzhelyek, grillezők, főzőhelyek, kályhák, és hasonló építmények tervezése és teljes körű kivitelezése.

Cégünk ugyan viszonylag fiatal, azonban az egyik alapítónk, műszaki igazgatónk, valamint a műszaki kivitelező csapatunk tagjai, több, mint 20 éve foglalkoznak hasonló tevékenységgel. Másik alapítónk - aki ma tanácsadóként dolgozik - 30 éves felső vezetői és nemzetközi üzleti tapasztalatokkal rendelkezik.

Szakembereink kiválogatása igényesen történik, munkatársaink tisztában vannak azzal, hogy Önnek köszönhetik fizetésüket és a munkahelyüket, és ennek szellemében végzik munkájukat.

Ha hibázunk, kijavítjuk, ha tévedünk, beismerjük, egyetlen célunk, hogy Ön elégedett legyen és ezt elmondja barátainak és ismerőseinek.

 

25 éve

az építőiparban

500+

kerti konyha

10 év

1000+ ajánlat

10 év

1.3M levezetett km

KEMENCE


Kemencéink lehetnek kül- és beltériek, búbosak (boglyakemencék), szimpla, vagy dupla falúak, első, vagy hátsó kéményesek, hagyományosak, vagy modernek, a megrendelő óhaja és igénye szerint.

Régi kemence helyreállítása, vagy új kemence építése során, néprajzi kutatási adatok alapján tanácsot adunk az adott terület történelmi hagyományait figyelembe véve, a legmegfelelőbb típus kiválasztására vonatkozóan. Igény szerint belső építész, illetve szaktervező bevonásával a kemence és főzőhely környezetének teljes tervezését átvállaljuk, partnerként együtt működünk, tanácsainkkal segítjük Önt a legoptimálisabb megoldás megtalálásában.

Manapság egyre több otthonban találkozni a tradicionális, Kárpát-medencei gyökerekhez köthető kemencével, amely nemcsak rusztikus stílusával bűvöl el minket, hanem a benne készült ételek füstös zamatával és a családi tűzhely melegével is.

Megálmodta már álmai kemencét?

Akkor a legjobb helyen jár, hiszen a Kemax szakértelmében nem fog csalódni!

Kerti kemence tervezés és építés

Ahogy a beltéri kemence újra divatba jött, úgy emelkedett fel mellé kinti testvére is, a kerti kemence.

A kerti kemence tervezésénél több tényezőt is fontos szem előtt tartani. Elsősorban vegyük szemügyre kertünk adottságait, méreteit, tájolását és stílusát.

Mielőtt kemencénk megtalálja méltó helyét az udvaron, gondoskodjunk róla, hogy tűzbiztos helyre kerüljön, lehetőleg ne a szomszéd kerítése mellé építsük, hiszen a gomolygó füst aláaknázhatja a jó szomszédi viszonyt.

Célszerű, ha kemencénk nincs túl messze a konyhától, így egyszerűbben lebonyolíthatók a nagyobb családi események, ballagások, évfordulók, hiszen nem kell túl nagy távokat megtennünk az edényekkel és a főzéshez szükséges kellékekkel, hozzávalókkal.

A kerti kemence építését minden esetben hozzáértő szakemberre kell bízni, hiszen már a stabil alap kiásása és betonozása is alapos odafigyelést igényel, hogy a későbbiekben elkerülhető legyen a kemence süllyedése.

KANDALLÓ


Vállaljuk hagyományos, vagy cserépkandallók építését víztérrel, vagy anélkül, tehát igény esetén megoldjuk a ház kandallóval történő akár teljes, akár kiegészítő fűtését.

Kandallók építése

A hűvösebb idő beköszöntével, szinte rögtön eszünkbe jut a fűtési szezon és ezzel együtt egy romantikus hangulatú kandalló gondolata.

A kandalló többféle lehet, például hagyományos nyitott, zárt tűzterű, vízteres, fűtési rendszerbe integrált, modern vagy szabadon álló.

Díszítési módjai is szemet gyönyörködtetők, hiszen boríthatja bármilyen nemes kő, Kemax-kő vagy csempe.

Ajándékozza meg otthonát, lepje meg családját egy minőségi és időtálló Kemax kandallóval, és töltsék együtt a téli estéket a kandallót körül ülve.

KOMPLETT KERTI KONYHÁK


Számos referenciaképünkön látható, különböző szerkezetű és összeállítású komplett kerti konyhákat építünk, az Ön igényei szerint.

Komplett kerti konyhák építése

Örömmel kedveskedik családjának finom ételekkel? Gyakran összegyűlik a baráti kör, csak kicsit szűkös a hely?

Tervezze meg az ideális komplett kerti konyhát, és váltsa valóra álmait a Kemaxszal!

A kerti konyha egyik fontos eleme a búbos kemence, ami egyedi stílusa mellett hozzájárul a mennyei ételek elkészítéséhez, legyen az pizza, kenyér vagy bármilyen hús, a kemencéből kikerülve minden ínyencet megbabonáznak a finom falatok.

A komplett kertikonyhát célszerű tetővel védeni, hogy az időjárási viszontságoktól óvjuk a berendezéseket, hogy időtállóságuk ezzel is biztosítva legyen.

Kerti grillező, bográcsozó, munkapult, tároló egységek?

A Kemax megvalósítja elképzeléseit!

Kerti kemence árak

A kerti kemence árak függnek a kemence típusától, méretétől és a felhasznált alapanyagok minőségétől, valamint a munkadíjtól.

Ha saját kerti kemencét szeretne, kérje ki a Kemax szakembereinek véleményét!

 

Ajánlatkérés