Monori téglakályha

Új családi ház nappali-étkező
terében szolgál az egyszerű
téglakályha.

Téglakályha

A hűvösebb napokon szinte bármit megadnánk egy rusztikus stílusú, gyönyörű téglakályháért, aminek nemcsak külleme, de finom melege is vonzza az embereket.

Ha ön is egy téglakályhára vágyik, akkor jó helyen jár, hiszen a Kemax szakemberei minőségi anyagokkal és kiemelkedő szakértelemmel dolgoznak.

Téglakályha tervrajz

A téglakályha építése előtt szükséges a tervrajz készítése, ahol az ön elképzelései találkoznak a Kemax szakértelmével, így együttes erővel valósíthatják meg álmai téglakályháját.

A tervrajzon helyet kaphat még a padka és a sütés-főzésre alkalmas sütő is.

Téglakályha építés

A téglakályhát a cserépkályha alternatívájaként is szokás emlegetni. Gyönyörű, régmúltat idéző hangulata rabul ejti a szíveket, és magához vonzza a család minden tagját.

A téglakályha lassabban melegszik át, mint a cserépkályha, viszont garantáltan tartja a hőt egy teljes napig, tehát azoknak ajánljuk, akik a mindennapi fűtést ezzel az építménnyel szeretné megoldani.

A téglakályha a maga nyers stílusával megbabonázza az embert, de természetesen küllemének csak a képzelőerő szabhat határokat, kérés esetén díszíthető egy-egy csempével is, vakolható, de antik téglával is megkoronázható. Hangsúlyos elemnek számít a kályhaajtó, aminek méretével és kinézetével is kísérletezhetünk.

A téglakályha tüzelése minden esetben száraz fával történjen.

Téglakályha sütővel

A téglakályha nemcsak rusztikus stílusával hódít, hanem finom melegével is, ráadásul sütés-főzésre is alkalmas a beépíthető sütőnek köszönhetően. Készítse el a nagymama régi, jól bevált receptjei alapján saját kenyerét vagy pogácsáját, és élvezze a leheletnyi füstös ízt, ami felidézi a régmúlt emlékeit.

Téglakályha árak

A téglakályha építésének ára függ a felhasznált alapanyagoktól és a munkadíjtól, valamint a kályhaajtó minőségétől és méretétől.

Fontos megjegyezni, hogy a téglakályha felépítése jelentősen olcsóbb, mint egy cserépkályháé, ugyanis a téglát kedvezőbb áron meg lehet vásárolni, a csempének ezzel szemben kicsit borsosabb az ára.

Téglakályha tervezés és építés? Forduljon bizalommal a Kemax szakembereihez!

Ajánlatkérés