Budaörsi kerti konyha

Gyönyörű hagyományos kerti konyha, modern eszközökkel kombinálva.

Igényes és jó ízlésű megrendelőnk számára ezúttal már a második szép kerti konyhát terveztük meg, és építettük fel. Köszönjük az ismételt bizalmat, amire igyekszünk rászolgálni.

A kert sarka szinte ajánlotta magát az elhelyezésre, amit érzésünk szerint sikerült jól kihasználnunk. A szabálytalan alakú tető, legyezőszerű vetületével tölti ki a sarkot, a szomszédok felé pedig apácaráccsal zártuk a teret.

Minden fontos egység helyet kapott a kerti konyhában. Dupla falú Kemax búbos kemence, épített tűzhely, kéménybe kötött grillező, külön bográcsozó a pult végén, szép mosogató egység, pult alatt hűtő és még egy a vastag gránit munkalapba vágott kerámia főzőlap is.

A díszítő elemek, lámpák, és a már szikkadó kolbász hasznos stílusjegyeket képeznek, amelyek mind emelik a hely értékét, és tovább javítják hangulatát.

A járófelszín itt is beton téglakő.

Használják jó egészségben, örömmel, sokáig!

Kerti konyha építés Budaörsön is

Kapcsolódó szolgáltatások

Búbos kemence, kültéri és beltéri kemencék tervezése, építése

A búbos kemence régen szinte minden ház, illetve konyha központi eleme volt, amely a téli hideg idején meleget biztosított a család számára, de olyan ételek is készültek benne, mint például a házi kenyér, hamuban sült pogácsa vagy a héjában sült krumpli. Ma már kevesebb háztartást ékesít egy búbos kemence, de ahol megtalálható, ott garantáltan a helyiség egyik esztétikus és bámulatba ejtő látványossága.

Egy kültéri kemence vagy egy kerti kombinált főzőhely központi eleme lehet egy jó társasági eseménynek, baráti találkozóknak, családi összejöveteleknek. A társaság adott, az ízletes fogások csak Önön múlnak, viszont a búbos kemence építésében mi vagyunk a szakértők.   
 
Válasszon minket, hogy teljes legyen konyhája vagy kertje egy búbos kemencével!

Kerti főzőhelyek tervezése és kivitelezése

A kerti sütögető kertünk igazi ékessége lehet, legyen ez egy búbos kemence, kerti grill, pizzasütő vagy egy komplett, igényesen kivitelezett kerti konyha. Mielőtt azonban Ön is kerti sütögető tervezésébe fogna, érdemes több szempontot átgondolni, hogy megtalálja a leginkább ideális kerti főzőhelyet.

Bízza szakemberre a kerti sütögető kivitelezését! Célunk, hogy minőségi alapanyagokból egy örök életre szóló kerti sütögetőt tervezzünk és építsünk Önnek.

Kemence építés és kerti konyha tervezés

Búbos kemencét, komplett kerti konyhát képzelt el otthonába? Közösen megvalósíthatjuk álmait! Ön adja az ötleteket, mi megtervezzük és kivitelezzük beltéri vagy kültéri kemencéjét, nyári konyháját

Bízza a kemence építését a KEMAX-ra! Nézze meg referenciáinkat, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon! 

Ajánlatkérés