Budapest XVI. kerületi kerti konyha

Szép kompakt baráti gyülekezőhely.

Becsületes székely ember lakja a házat fiatal feleségével és gyerekeivel. Ő keresett meg minket korábban már egyéb munkák kapcsán, mikor is szó szót követett, és végül beérett a kerti konyha terve is.

A szokásos dupla falú kültéri búbos kemencénk uralja itt is a konyhát, de itt a már alaepelmnek számító tűzhelyen, grillezőn, és mosogatón kívűl, megépítettünk még egy szép kis integrált külön bográcsozót és egy bárpultot is. A tető is a mi munkánk, apácaráccsal zártuk a hátsó oldalakat, ezzel még intimebbé téve a közösségi teret.

Úgy érezzük ez is jól sikerült, használják sokáig örömmel és egészséggel!

Kapcsolódó szolgáltatások

Búbos kemence, kültéri és beltéri kemencék tervezése, építése

A búbos kemence régen szinte minden ház, illetve konyha központi eleme volt, amely a téli hideg idején meleget biztosított a család számára, de olyan ételek is készültek benne, mint például a házi kenyér, hamuban sült pogácsa vagy a héjában sült krumpli. Ma már kevesebb háztartást ékesít egy búbos kemence, de ahol megtalálható, ott garantáltan a helyiség egyik esztétikus és bámulatba ejtő látványossága.

Egy kültéri kemence vagy egy kerti kombinált főzőhely központi eleme lehet egy jó társasági eseménynek, baráti találkozóknak, családi összejöveteleknek. A társaság adott, az ízletes fogások csak Önön múlnak, viszont a búbos kemence építésében mi vagyunk a szakértők.   
 
Válasszon minket, hogy teljes legyen konyhája vagy kertje egy búbos kemencével!

Kerti főzőhelyek tervezése és kivitelezése

A kerti sütögető kertünk igazi ékessége lehet, legyen ez egy búbos kemence, kerti grill, pizzasütő vagy egy komplett, igényesen kivitelezett kerti konyha. Mielőtt azonban Ön is kerti sütögető tervezésébe fogna, érdemes több szempontot átgondolni, hogy megtalálja a leginkább ideális kerti főzőhelyet.

Bízza szakemberre a kerti sütögető kivitelezését! Célunk, hogy minőségi alapanyagokból egy örök életre szóló kerti sütögetőt tervezzünk és építsünk Önnek.

Ajánlatkérés