Budapest XVII. kerületi kerti konyha

Kerti főzőhely egy intim sarokban.

Egy régi kolléga felkérésére építettük meg az arányos kis kerti főzősarkot a kert hátsó zugában, nagy tuják takarásában.

A szokásos minimálisan szükséges elemek kerültek be a tervbe, ami ahhoz szükséges, hogy még jól használható legyen az egység. Dupla falú búbos kemence, kémény, épített takaréktűzhely, bográcsozóval kombinált grillező, és egy előkészítő pult.

A tetőre is rábeszéltük végül megrendelőnket, ami kicsit ugyan drágítja a projektet, de sokkal használhatóbbá, és tartósabb teszi a kerti konyha elemeit.

Használják örömmel és jó egészséggel, sokáig!

Kapcsolódó szolgáltatások

Búbos kemence, kültéri és beltéri kemencék tervezése, építése

A búbos kemence régen szinte minden ház, illetve konyha központi eleme volt, amely a téli hideg idején meleget biztosított a család számára, de olyan ételek is készültek benne, mint például a házi kenyér, hamuban sült pogácsa vagy a héjában sült krumpli. Ma már kevesebb háztartást ékesít egy búbos kemence, de ahol megtalálható, ott garantáltan a helyiség egyik esztétikus és bámulatba ejtő látványossága.

Egy kültéri kemence vagy egy kerti kombinált főzőhely központi eleme lehet egy jó társasági eseménynek, baráti találkozóknak, családi összejöveteleknek. A társaság adott, az ízletes fogások csak Önön múlnak, viszont a búbos kemence építésében mi vagyunk a szakértők.   
 
Válasszon minket, hogy teljes legyen konyhája vagy kertje egy búbos kemencével!

Kerti főzőhelyek tervezése és kivitelezése

A kerti sütögető kertünk igazi ékessége lehet, legyen ez egy búbos kemence, kerti grill, pizzasütő vagy egy komplett, igényesen kivitelezett kerti konyha. Mielőtt azonban Ön is kerti sütögető tervezésébe fogna, érdemes több szempontot átgondolni, hogy megtalálja a leginkább ideális kerti főzőhelyet.

Bízza szakemberre a kerti sütögető kivitelezését! Célunk, hogy minőségi alapanyagokból egy örök életre szóló kerti sütögetőt tervezzünk és építsünk Önnek.

Ajánlatkérés