Gyomaendrődi kerti konyha

Egy igényes nyaraló
kerti konyhája.
 

Egy igényes bontott tégla falazattal két oldalról zárt teret alkotó tetőszerkezet alá építettük meg modellünket.
A már szokásos, robosztus, dupla falú búboskemence uralja a sarkot, melyet jobbról szélesített takaréktűzhely határol a kémény előtt elhelyezve, míg balról tálalópult zárja a sort. A tűzhelytől jobbra még egy mosogató is helyet kapott.
A munkalapok gránit borítást kaptak, a vasalatok kézi kovács munkák, a falak igényesen fugázott, tisztított és savazott látszó bontott tégla falak.
A téglafal háttér speciális, kellemes, meleg hangulatot ad a kerti konyha építménynek és a közös építőanyag választás olyan érzetet kelt, mintha a kerti konyha és a fal egy építmény lenne, egyik a másiknak szerves része lenne.
Használják jó egészségben sokáig. 
 

Kerti konyha

A kerti konyha olyan funkcionális és kellemes környezetet teremt, ahol szabadban élvezhetjük a főzést és a társaságot. Ez a cikk átfogó áttekintést nyújt a kerti konyha építésének folyamatáról, a tervezésről, kivitelezésről, valamint a kerti konyha fő elemeiről.

 

A kerti konyha szerepe

A kerti konyha egy olyan terület, ahol lehetőségünk nyílik szabadtéri főzésre, grillezésre és étkezésre. Ez egy olyan hely, ahol összegyűlhetünk családunkkal és barátainkkal, és élvezhetjük a közös étkezéseket a természet közelségében. A kerti konyha a szórakozás és a gasztronómiai élmények központi helyszíne lehet.

 

A kerti konyha tervezése

A kerti konyha tervezése kulcsfontosságú lépés a siker érdekében. Fontos figyelembe venni a rendelkezésre álló helyet, az igényeket és az elvárásokat. A tervezés során meg kell határozni a konyha elrendezését, a különböző elemek elhelyezését, például a grillezőt, a tűzhelyet, a mosogatót és a munkaterületet. A megfelelő vízvételi lehetőség és elektromos csatlakozás is fontos szempont.

 

A kerti konyha kivitelezése

A kerti konyha építése során az alapos tervezés után elkezdődhet a kivitelezés. Egy igényes és tartós kerti konyha kialakításához olyan anyagokat kell választani, amelyek ellenállnak az időjárási viszontagságoknak és a kültéri környezetnek. Bontott tégla falazattal és tetőszerkezettel egy zárt teret hozhatunk létre, amelyben a különböző elemeket elhelyezzük.

 

A kerti konyha fő elemei

Egy igényes kinti főzőhelyen a kerti konyha fő elemei harmonikusan illeszkednek egymáshoz. Az elrendezés lehetővé teszi a hatékony munkafolyamatot és a kényelmes használatot.

Ebben a gyomaendrődi kerti konyhában egy igényes, bontott tégla falazattal két oldalról zárt teret alkotó tetőszerkezet alá építettük meg modellünket. A már szokásos, robosztus, dupla falú búboskemence uralja a sarkot, melyet jobbról szélesített takaréktűzhely határol a kémény előtt elhelyezve, míg balról tálalópult zárja a sort. A tűzhelytől jobbra még egy mosogató is helyet kapott. A munkalapok gránit borítást kaptak, a vasalatok kézi kovács munkák, a falak igényesen fugázott, tisztított és savazott látszó bontott tégla falak. Ez a speciális háttér egy kellemes és meleg hangulatot kölcsönöz a kerti konyhának, és az építőanyagok összhangja azt sugallja, hogy a kerti konyha és a fal egyetlen építményt alkotnak, amelyek szervesen összekapcsolódnak egymással.

 

Összegzés

A kerti konyha építése izgalmas és kreatív folyamat, amely lehetővé teszi számunkra, hogy a szabadban élvezzük a főzést és a társaságot. A kerti konyha tervezése, kivitelezése és a különböző elemek harmonikus elhelyezése fontos ahhoz, hogy egy funkcionális és esztétikus konyhát hozzunk létre. A megfelelő anyagok, mint például a bontott tégla és a gránit, tartósságot és stílusosságot biztosítanak. A kerti konyha olyan helyszín lehet, ahol örömteli és ízletes élményeket oszthatunk meg szeretteinkkel.

Kapcsolódó szolgáltatások

Búbos kemence, kültéri és beltéri kemencék tervezése, építése

A búbos kemence régen szinte minden ház, illetve konyha központi eleme volt, amely a téli hideg idején meleget biztosított a család számára, de olyan ételek is készültek benne, mint például a házi kenyér, hamuban sült pogácsa vagy a héjában sült krumpli. Ma már kevesebb háztartást ékesít egy búbos kemence, de ahol megtalálható, ott garantáltan a helyiség egyik esztétikus és bámulatba ejtő látványossága.

Egy kültéri kemence vagy egy kerti kombinált főzőhely központi eleme lehet egy jó társasági eseménynek, baráti találkozóknak, családi összejöveteleknek. A társaság adott, az ízletes fogások csak Önön múlnak, viszont a búbos kemence építésében mi vagyunk a szakértők.   
 
Válasszon minket, hogy teljes legyen konyhája vagy kertje egy búbos kemencével!

Kerti főzőhelyek tervezése és kivitelezése

A kerti sütögető kertünk igazi ékessége lehet, legyen ez egy búbos kemence, kerti grill, pizzasütő vagy egy komplett, igényesen kivitelezett kerti konyha. Mielőtt azonban Ön is kerti sütögető tervezésébe fogna, érdemes több szempontot átgondolni, hogy megtalálja a leginkább ideális kerti főzőhelyet.

Bízza szakemberre a kerti sütögető kivitelezését! Célunk, hogy minőségi alapanyagokból egy örök életre szóló kerti sütögetőt tervezzünk és építsünk Önnek.

Ajánlatkérés