Gyomaendrődi kerti konyha

Egy igényes nyaraló
kerti konyhája.
 

Egy igényes bontott tégla falazattal két oldalról zárt teret alkotó tetőszerkezet alá építettük meg modellünket.
A már szokásos, robosztus, dupla falú búboskemence uralja a sarkot, melyet jobbról szélesített takaréktűzhely határol a kémény előtt elhelyezve, míg balról tálalópult zárja a sort. A tűzhelytől jobbra még egy mosogató is helyet kapott.
A munkalapok gránit borítást kaptak, a vasalatok kézi kovács munkák, a falak igényesen fugázott, tisztított és savazott látszó bontott tégla falak.
A téglafal háttér speciális, kellemes, meleg hangulatot ad a kerti konyha építménynek és a közös építőanyag választás olyan érzetet kelt, mintha a kerti konyha és a fal egy építmény lenne, egyik a másiknak szerves része lenne.
Használják jó egészségben sokáig. 

Kapcsolódó szolgáltatások

Búbos kemence, kültéri és beltéri kemencék tervezése, építése

A búbos kemence régen szinte minden ház, illetve konyha központi eleme volt, amely a téli hideg idején meleget biztosított a család számára, de olyan ételek is készültek benne, mint például a házi kenyér, hamuban sült pogácsa vagy a héjában sült krumpli. Ma már kevesebb háztartást ékesít egy búbos kemence, de ahol megtalálható, ott garantáltan a helyiség egyik esztétikus és bámulatba ejtő látványossága.

Egy kültéri kemence vagy egy kerti kombinált főzőhely központi eleme lehet egy jó társasági eseménynek, baráti találkozóknak, családi összejöveteleknek. A társaság adott, az ízletes fogások csak Önön múlnak, viszont a búbos kemence építésében mi vagyunk a szakértők.   
 
Válasszon minket, hogy teljes legyen konyhája vagy kertje egy búbos kemencével!

Kerti főzőhelyek tervezése és kivitelezése

A kerti sütögető kertünk igazi ékessége lehet, legyen ez egy búbos kemence, kerti grill, pizzasütő vagy egy komplett, igényesen kivitelezett kerti konyha. Mielőtt azonban Ön is kerti sütögető tervezésébe fogna, érdemes több szempontot átgondolni, hogy megtalálja a leginkább ideális kerti főzőhelyet.

Bízza szakemberre a kerti sütögető kivitelezését! Célunk, hogy minőségi alapanyagokból egy örök életre szóló kerti sütögetőt tervezzünk és építsünk Önnek.

Ajánlatkérés