Nagykovácsi kerti konyha 2

Szép, intim kertben,
igényes alkotás, új
tető alatt.

Nagykovácsi szép és igényes családi házakkal beépített, hegyes-völgyes részén kaptuk a szép feladatot. Egy korábban épült szaletli helyén, annak teljes bontásával és az alap megerősítésével nyertük a teret az új kerti konyha számára, amelyben a szokásos duplafalú Kemax búboskemencén kívül, helyet kapott egy csinos takaréktűzhely, egy bográcsozásra is alkalmas kombinált grillező és egy gránit munkalappal ellátott előkészítő pult.
A kerti konyha mögött, kiemelt alapra elkészítettünk egy vörösfenyővel burkolt tágas fa teraszt, melyen majdan a pihenő ülőgarnitúra kap helyet, esetleg hintaággyal.
A térburkolat igényes térkő, a lépcsőket pedig Kemax-kő téglaszelettel burkoltuk. A tető alulról lambériázott, zsindely burkolatot kapott, lazúrral kezelt.
Kívánjuk, hogy a családnak legyen sok öröme az új kerti konyhában és az új közösségi térben.
 

Kapcsolódó szolgáltatások

Búbos kemence, kültéri és beltéri kemencék tervezése, építése

A búbos kemence régen szinte minden ház, illetve konyha központi eleme volt, amely a téli hideg idején meleget biztosított a család számára, de olyan ételek is készültek benne, mint például a házi kenyér, hamuban sült pogácsa vagy a héjában sült krumpli. Ma már kevesebb háztartást ékesít egy búbos kemence, de ahol megtalálható, ott garantáltan a helyiség egyik esztétikus és bámulatba ejtő látványossága.

Egy kültéri kemence vagy egy kerti kombinált főzőhely központi eleme lehet egy jó társasági eseménynek, baráti találkozóknak, családi összejöveteleknek. A társaság adott, az ízletes fogások csak Önön múlnak, viszont a búbos kemence építésében mi vagyunk a szakértők.   
 
Válasszon minket, hogy teljes legyen konyhája vagy kertje egy búbos kemencével!

Kerti főzőhelyek tervezése és kivitelezése

A kerti sütögető kertünk igazi ékessége lehet, legyen ez egy búbos kemence, kerti grill, pizzasütő vagy egy komplett, igényesen kivitelezett kerti konyha. Mielőtt azonban Ön is kerti sütögető tervezésébe fogna, érdemes több szempontot átgondolni, hogy megtalálja a leginkább ideális kerti főzőhelyet.

Bízza szakemberre a kerti sütögető kivitelezését! Célunk, hogy minőségi alapanyagokból egy örök életre szóló kerti sütögetőt tervezzünk és építsünk Önnek.

Ajánlatkérés