Nagykovácsi kerti konyha

Igényes környezetben épült családi ház
szép kertjében áll a kerti konyha.

Az igényes környezetben álló szép családi házak által alkotott övezetben kaptuk a megtisztelő feladatot egy kombinált kerti konyha megépítésére. A már kialakult karakterrel és növényzettel rendelkező kertbe kellett úgy elhelyeznünk az építményt, mintha mindig is ott állt volna. A térszintek adottságai miatt a ház teraszáról magaslati kilátás nyílik a kertre, ami különösen barátságos hangulatot kölcsönöz a kertben álló építménynek.
A megrendelők kérése volt, hogy a kerti konyha a lehető legkisebb teret foglalja el a tető alatt, hogy a társasági élet eseményei során akár nagyobb társaság is helyet foglalhasson a tető alatt. Mivel külön bográcsozó épült a kertben, a grillező nem kombinált bogrács akasztóval, és a takaréktűzhely is az egyszerűbb, sütő nélküli változat, a kemence viszont a már megszokott, dupla falú, nagy hőakkuval rendelkező modellünk.
Használják örömmel sokáig!

Kapcsolódó szolgáltatások

Búbos kemence, kültéri és beltéri kemencék tervezése, építése

A búbos kemence régen szinte minden ház, illetve konyha központi eleme volt, amely a téli hideg idején meleget biztosított a család számára, de olyan ételek is készültek benne, mint például a házi kenyér, hamuban sült pogácsa vagy a héjában sült krumpli. Ma már kevesebb háztartást ékesít egy búbos kemence, de ahol megtalálható, ott garantáltan a helyiség egyik esztétikus és bámulatba ejtő látványossága.

Egy kültéri kemence vagy egy kerti kombinált főzőhely központi eleme lehet egy jó társasági eseménynek, baráti találkozóknak, családi összejöveteleknek. A társaság adott, az ízletes fogások csak Önön múlnak, viszont a búbos kemence építésében mi vagyunk a szakértők.   
 
Válasszon minket, hogy teljes legyen konyhája vagy kertje egy búbos kemencével!

Kerti főzőhelyek tervezése és kivitelezése

A kerti sütögető kertünk igazi ékessége lehet, legyen ez egy búbos kemence, kerti grill, pizzasütő vagy egy komplett, igényesen kivitelezett kerti konyha. Mielőtt azonban Ön is kerti sütögető tervezésébe fogna, érdemes több szempontot átgondolni, hogy megtalálja a leginkább ideális kerti főzőhelyet.

Bízza szakemberre a kerti sütögető kivitelezését! Célunk, hogy minőségi alapanyagokból egy örök életre szóló kerti sütögetőt tervezzünk és építsünk Önnek.

Ajánlatkérés