Balatonföldvár kerti konyha

Panorámás balatoni telken szép konyha.

Igényes házaspár keresett meg minket azzal, hogy szép balatoni nyaralójuk udvarára tervezzünk és építsünk egy a környezetbe illő, ízléses, és jól használható kerti konyhát.
A szokásos dupla falú kemencénk mellett tűzhely és grillező is helyet kapott a tágas konyhában, míg a bográcsozó a tetőn kívülre került. A komplexumot egy kis hátsó toalett és egy fatároló teszi teljessé, mosogatóval és szép díszítőelemekkel. A munkalapok borítása mindenütt gránitlap. Az építmény jellegzetessége a dupla talp szelemenekkel kispórolt középső tetőtartó oszlop, így tágasabbá téve a front oldali bejáratot. A tető szélső oszlopait épített, vasbeton maggal erősített tégla oszlop talapzatra helyeztük, gránit gallérral takarva, míg a hátsó oldalon maga az építmény szolgál a tető hordozó szerkezeteként.
Használják sokáig egészséggel!

Kerti konyha építés a Balatonnál is!

Kapcsolódó szolgáltatások

Búbos kemence, kültéri és beltéri kemencék tervezése, építése

A búbos kemence régen szinte minden ház, illetve konyha központi eleme volt, amely a téli hideg idején meleget biztosított a család számára, de olyan ételek is készültek benne, mint például a házi kenyér, hamuban sült pogácsa vagy a héjában sült krumpli. Ma már kevesebb háztartást ékesít egy búbos kemence, de ahol megtalálható, ott garantáltan a helyiség egyik esztétikus és bámulatba ejtő látványossága.

Egy kültéri kemence vagy egy kerti kombinált főzőhely központi eleme lehet egy jó társasági eseménynek, baráti találkozóknak, családi összejöveteleknek. A társaság adott, az ízletes fogások csak Önön múlnak, viszont a búbos kemence építésében mi vagyunk a szakértők.   
 
Válasszon minket, hogy teljes legyen konyhája vagy kertje egy búbos kemencével!

Kerti főzőhelyek tervezése és kivitelezése

A kerti sütögető kertünk igazi ékessége lehet, legyen ez egy búbos kemence, kerti grill, pizzasütő vagy egy komplett, igényesen kivitelezett kerti konyha. Mielőtt azonban Ön is kerti sütögető tervezésébe fogna, érdemes több szempontot átgondolni, hogy megtalálja a leginkább ideális kerti főzőhelyet.

Bízza szakemberre a kerti sütögető kivitelezését! Célunk, hogy minőségi alapanyagokból egy örök életre szóló kerti sütögetőt tervezzünk és építsünk Önnek.

Kemence építés és kerti konyha tervezés

Búbos kemencét, komplett kerti konyhát képzelt el otthonába? Közösen megvalósíthatjuk álmait! Ön adja az ötleteket, mi megtervezzük és kivitelezzük beltéri vagy kültéri kemencéjét, nyári konyháját

Bízza a kemence építését a KEMAX-ra! Nézze meg referenciáinkat, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon! 

Ajánlatkérés