Békéscsabai kerti konyha

Érdekes és különleges kerti konyha a kert sarkában.

A kert egész hátsó részének átátalakítása során nyertük a szélvédett teret, az igényes fiatal házaspár kertjében épült, minden fontosabb konyhai funkciót magában rejtő nagyméretű kerti konyha számára.

Megrendelőnk modern környezetbe álmodta meg kerti konyháját, de nem szerette volna a tradicionális értékeket és formákat teljesen feladni. Éppen ezért úgy terveztük és építettük meg ezt a kerti konyhát, hogy mind a modernitás, mind a hagyományos értékek és funkcionalitás elvárásainak megfeleljünk. De hogyan tudtuk elérni mindezt? A szokásos rusztikus formákat szögletesebbé varázsoltuk, a felületi anyagválasztásban pedig egy modern, mediterrán kerti konyha hangulatát sugárzó anyagcsoport és színvilág kiválasztására törekedtünk. A járófelszín itt is térkő, a tetőszerkezet igényes, alulról lambériázott fenyő, cserép fedéssel.

Használják sokáig, jó egészségben, örömmel!

 

Kapcsolódó szolgáltatások

Kemence építés és kerti konyha tervezés

Búbos kemencét, komplett kerti konyhát képzelt el otthonába? Közösen megvalósíthatjuk álmait! Ön adja az ötleteket, mi megtervezzük és kivitelezzük beltéri vagy kültéri kemencéjét, nyári konyháját

Bízza a kemence építését a KEMAX-ra! Nézze meg referenciáinkat, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon! 

Ajánlatkérés