Berettyóújfalui kerti konyha

Minden igényt kielégítő kerti konyha.

Igényes házaspár keresett meg minket azzal, hogy szép házuk udvarára tervezzünk és építsünk egy a környezetbe illő, ízléses, és jól használható kerti konyhát.
A szokásos dupla falú kemencénk mellett tűzhely és grillező is helyet kapott a tágas konyhában, míg a bográcsozó a tetőn kívülre került. A komplexumot egy kis toalett  teszi teljessé, mosogatóval és szép díszítőelemekkel. A munkalapok borítása mindenütt gránitlap. Az építmény jellegzetessége tető oszlopait épített, vasbeton maggal erősített tégla pillér talapzatra helyeztük, míg a hátsó oldalon maga az építmény szolgál a tető hordozó szerkezeteként.A burkolat térkő, ahogy az udvar is.
Használják sokáig egészséggel!

Kapcsolódó szolgáltatások

Kerti főzőhelyek tervezése és kivitelezése

A kerti sütögető kertünk igazi ékessége lehet, legyen ez egy búbos kemence, kerti grill, pizzasütő vagy egy komplett, igényesen kivitelezett kerti konyha. Mielőtt azonban Ön is kerti sütögető tervezésébe fogna, érdemes több szempontot átgondolni, hogy megtalálja a leginkább ideális kerti főzőhelyet.

Bízza szakemberre a kerti sütögető kivitelezését! Célunk, hogy minőségi alapanyagokból egy örök életre szóló kerti sütögetőt tervezzünk és építsünk Önnek.

Kemence építés és kerti konyha tervezés

Búbos kemencét, komplett kerti konyhát képzelt el otthonába? Közösen megvalósíthatjuk álmait! Ön adja az ötleteket, mi megtervezzük és kivitelezzük beltéri vagy kültéri kemencéjét, nyári konyháját

Bízza a kemence építését a KEMAX-ra! Nézze meg referenciáinkat, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon! 

Ajánlatkérés