Budai kerti konyha antik tűzhellyel

Szép budai kertben támfalak közé épített kerti konyha,

Megrendelőnk  már határozott elképzelésekkel rendelkezett.a megépülő kerti konyháját illetően.A kerti konyha különlegessége, hogy a kert teraszos kialakitásának köszönhetően támfalak közé kellett integrálnunk a kerti konyhát. Folyamatos egyeztetések és beszélgetések során alakult ki a végső kép, ami érzésünk szerint egy jól sikerült, különleges projektünk lett, mire megvalósult.

A megrendelő rendelkezett egy nagyon különleges és értékes takarékűzhellyel és szerette volna ha a kerti konyha szerves részévé válik. A szép tűzhelyet teljes valójában, lábaival és kéménybekötésével együtt, megbontás nélkül, és teljes egészében látható helyzetben kellett hagynunk, A kerti konyha így gyakorlatilag egy teljes értékü nyári konyha lett, a szokásos megbízható dupla falú Kemax búbos kemencével, kombinált grillezővel és előkészítő pultokkal.

Használják örömmel, jó egészségben, sokáig!

Kapcsolódó szolgáltatások

Búbos kemence, kültéri és beltéri kemencék tervezése, építése

A búbos kemence régen szinte minden ház, illetve konyha központi eleme volt, amely a téli hideg idején meleget biztosított a család számára, de olyan ételek is készültek benne, mint például a házi kenyér, hamuban sült pogácsa vagy a héjában sült krumpli. Ma már kevesebb háztartást ékesít egy búbos kemence, de ahol megtalálható, ott garantáltan a helyiség egyik esztétikus és bámulatba ejtő látványossága.

Egy kültéri kemence vagy egy kerti kombinált főzőhely központi eleme lehet egy jó társasági eseménynek, baráti találkozóknak, családi összejöveteleknek. A társaság adott, az ízletes fogások csak Önön múlnak, viszont a búbos kemence építésében mi vagyunk a szakértők.   
 
Válasszon minket, hogy teljes legyen konyhája vagy kertje egy búbos kemencével!

Kerti főzőhelyek tervezése és kivitelezése

A kerti sütögető kertünk igazi ékessége lehet, legyen ez egy búbos kemence, kerti grill, pizzasütő vagy egy komplett, igényesen kivitelezett kerti konyha. Mielőtt azonban Ön is kerti sütögető tervezésébe fogna, érdemes több szempontot átgondolni, hogy megtalálja a leginkább ideális kerti főzőhelyet.

Bízza szakemberre a kerti sütögető kivitelezését! Célunk, hogy minőségi alapanyagokból egy örök életre szóló kerti sütögetőt tervezzünk és építsünk Önnek.

Kemence építés és kerti konyha tervezés

Búbos kemencét, komplett kerti konyhát képzelt el otthonába? Közösen megvalósíthatjuk álmait! Ön adja az ötleteket, mi megtervezzük és kivitelezzük beltéri vagy kültéri kemencéjét, nyári konyháját

Bízza a kemence építését a KEMAX-ra! Nézze meg referenciáinkat, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon! 

Ajánlatkérés