Budajenői kerti konyha

Korábban épült tetőszerkezet
alá terveztük meg újabbkerti
konyhánkat.
 

Egy már meglévő építmény átalakítása során nyertük a szélvédett teret az igényes család kertjében épült, minden fontosabb konyhai funkciót magában rejtő, nagyméretű kerti konyha számára.
A szinte kötelező takaréktűzhelyen túl, a megrendelő igénye szerint nagyméretű tálcás mosogató, hűtőszekrény számára kialakított épített pultrekesz, beépített gázzsámolyos bográcsozó, sörcsap számára kialakított csatlakozások és nagyméretű munkapultok kaptak helyet a központi sarkot méltóságteljesen kitöltő nagy, hátulsó kéményes búboskemence környezetében, melynek jó huzatú kéménye áttöri a kis építmény tetejét.
A munkalapok borítása mindenütt 3 cm vastag gránitlap, ami kopás- és időtállóvá teszi a pultokat. A mosogató, sőt még a csaptelep is gránit, harmonikusan illeszkedik a kövek és egyéb burkolatok sárgás-barnás-homokos színárnyalatú környezetébe. A régi téglákat egyesével válogattuk, hogy a megrendelő igényének megfelelő színvilágot ki tudjuk alakítani. A vasalatok itt is egyedi kézi kovácsmunkák, egyenként, külön-külön, nagy szeretettel formálódtak a kovácsunk keze alatt.
A végeredmény önmagáért beszél, használják egészséggel, sokáig.
 

Kapcsolódó szolgáltatások

Kemencék tervezése és építése

Minden Kemax kemencére örök garancia!
Kattintson a részletekért! Kérjen ajánlatot, vagy kérdezzen, mi örömmel válaszolunk!

Kerti főzőhelyek tervezése és kivitelezése

Minden Kemax kerti grillre, bográcsozóra és főzőhelyre örök garancia!
Kattintson a részletekért! Kérjen ajánlatot, vagy kérdezzen, mi örömmel válaszolunk!

Ajánlatkérés