Budakeszi kerti konyha

Érdekes és különleges kerti főzőhely.

Megrendelőnk határozott elképzelésekkel rendelkezett a megépülő kerti konyháját illetően. Folyamatos egyeztetések és beszélgetések során alakult ki a végső kép, ami érzésünk szerint egy jól sikerült, különleges projektünk lett, mire megvalósult.

A megrendelő rendelkezett egy nagyon különleges és értékes csikótűzhellyel, aminek mind a színét, mint a kialakítását figyelembe kellett vennünk a tervezés során, és elmondhatjuk, hogy végül a "tűzhely köré" épült meg a kerti konyha. A szép tűzhelyet teljes valójában, lábaival és kéménybekötésével együtt, megbontás nélkül, és teljes egészében látható helyzetben kellett hagynunk, így olyan benyomást kelt, mintha egy zárt konyhában állna a sarokban. A kerti konyha így gyakorlatilag egy saroképítmény, a szokásos megbízható dupla falú Kemax búbos kemencével, és egy ellenoldali előkészítő pulttal, valamint a speciális tetőszerkezettel.

A tető végső képe is menet közben alakult, így a cserépfedés csak a főzőegység fölé terjed, a másik fele filagóriaszerűen szabadon maradt, ami így sokkal nyitottabbá, levegősebbé, és világosabbá teszi a főzősarkot.

A tető színe a tűzhelynek köszön. A járófelület itt is téglakő, mint általában.

Használják örömmel, jó egészségben, sokáig!

Kapcsolódó szolgáltatások

Búbos kemence, kültéri és beltéri kemencék tervezése, építése

A búbos kemence régen szinte minden ház, illetve konyha központi eleme volt, amely a téli hideg idején meleget biztosított a család számára, de olyan ételek is készültek benne, mint például a házi kenyér, hamuban sült pogácsa vagy a héjában sült krumpli. Ma már kevesebb háztartást ékesít egy búbos kemence, de ahol megtalálható, ott garantáltan a helyiség egyik esztétikus és bámulatba ejtő látványossága.

Egy kültéri kemence vagy egy kerti kombinált főzőhely központi eleme lehet egy jó társasági eseménynek, baráti találkozóknak, családi összejöveteleknek. A társaság adott, az ízletes fogások csak Önön múlnak, viszont a búbos kemence építésében mi vagyunk a szakértők.   
 
Válasszon minket, hogy teljes legyen konyhája vagy kertje egy búbos kemencével!

Kerti főzőhelyek tervezése és kivitelezése

A kerti sütögető kertünk igazi ékessége lehet, legyen ez egy búbos kemence, kerti grill, pizzasütő vagy egy komplett, igényesen kivitelezett kerti konyha. Mielőtt azonban Ön is kerti sütögető tervezésébe fogna, érdemes több szempontot átgondolni, hogy megtalálja a leginkább ideális kerti főzőhelyet.

Bízza szakemberre a kerti sütögető kivitelezését! Célunk, hogy minőségi alapanyagokból egy örök életre szóló kerti sütögetőt tervezzünk és építsünk Önnek.

Ajánlatkérés