Budakeszi kerti konyha

Érdekes és különleges kerti főzőhely.

Megrendelőnk határozott elképzelésekkel rendelkezett a megépülő kerti konyháját illetően. Folyamatos egyeztetések és beszélgetések során alakult ki a végső kép, ami érzésünk szerint egy jól sikerült, különleges projektünk lett, mire megvalósult.

A megrendelő rendelkezett egy nagyon különleges és értékes csikótűzhellyel, aminek mind a színét, mint a kialakítását figyelembe kellett vennünk a tervezés során, és elmondhatjuk, hogy végül a "tűzhely köré" épült meg a kerti konyha. A szép tűzhelyet teljes valójában, lábaival és kéménybekötésével együtt, megbontás nélkül, és teljes egészében látható helyzetben kellett hagynunk, így olyan benyomást kelt, mintha egy zárt konyhában állna a sarokban. A kerti konyha így gyakorlatilag egy saroképítmény, a szokásos megbízható dupla falú Kemax búbos kemencével, és egy ellenoldali előkészítő pulttal, valamint a speciális tetőszerkezettel.

A tető végső képe is menet közben alakult, így a cserépfedés csak a főzőegység fölé terjed, a másik fele filagóriaszerűen szabadon maradt, ami így sokkal nyitottabbá, levegősebbé, és világosabbá teszi a főzősarkot.

A tető színe a tűzhelynek köszön. A járófelület itt is téglakő, mint általában.

Használják örömmel, jó egészségben, sokáig!

Kapcsolódó szolgáltatások

Kemencék tervezése és építése

Minden Kemax kemencére örök garancia!
Kattintson a részletekért! Kérjen ajánlatot, vagy kérdezzen, mi örömmel válaszolunk!

Kerti főzőhelyek tervezése és kivitelezése

Minden Kemax kerti grillre, bográcsozóra és főzőhelyre örök garancia!
Kattintson a részletekért! Kérjen ajánlatot, vagy kérdezzen, mi örömmel válaszolunk!

Ajánlatkérés