Budapest XV. kerületi kerti konyha

Hangulatos udvaron egy csendes utcában.

Egy kedves, igényes, a jó kemencés és grill ételeket kedvelő család házának csendes udvarára terveztük és építettük meg kombinált kerti konyhánkat.
A kemence a már megszokott, dupla falú, nagy hőakkuval épült modell, a kétszintes tűztérrel készült grillező itt is alkalmas bogrács függesztésére is. A munkalapok mindenütt gránit borítást kaptak, gránit mosogató medence és csaptelep került beépítésre, egy Vaillant márkájú átfolyó rendszerű vízmelegítővel.
A pultok alatt maradt hely hűtőnek, a takaréktűzhely sütővel kombinált. Az egység mosogatóval szemben lévő, kert felé néző oldalán egy belülről a kényelmes beülést lehetővé tevő bárpult kapott helyet, melynek két szélén épített, betonmagvas téglaoszlopok szolgálnak a tetőt tartó gerendalábak támaszaként.
A kert túloldali sarkában is kialakítottunk egy kis teret, ami fölé a kerti konyha két oldalról kontyolt nyeregtetejére hasonlító, szimmetrikus sátortetőt építettünk.
A függőleges felületek rusztikus téglaburkolatot kaptak, a járófelületekre mindenütt Barabás téglakő burkolatot helyeztünk, ami így hasonlít a téglára, de attól időtállóbb.
Használják jó egészségben, sokáig, sok örömmel!

Kapcsolódó szolgáltatások

Búbos kemence, kültéri és beltéri kemencék tervezése, építése

A búbos kemence régen szinte minden ház, illetve konyha központi eleme volt, amely a téli hideg idején meleget biztosított a család számára, de olyan ételek is készültek benne, mint például a házi kenyér, hamuban sült pogácsa vagy a héjában sült krumpli. Ma már kevesebb háztartást ékesít egy búbos kemence, de ahol megtalálható, ott garantáltan a helyiség egyik esztétikus és bámulatba ejtő látványossága.

Egy kültéri kemence vagy egy kerti kombinált főzőhely központi eleme lehet egy jó társasági eseménynek, baráti találkozóknak, családi összejöveteleknek. A társaság adott, az ízletes fogások csak Önön múlnak, viszont a búbos kemence építésében mi vagyunk a szakértők.   
 
Válasszon minket, hogy teljes legyen konyhája vagy kertje egy búbos kemencével!

Kerti főzőhelyek tervezése és kivitelezése

A kerti sütögető kertünk igazi ékessége lehet, legyen ez egy búbos kemence, kerti grill, pizzasütő vagy egy komplett, igényesen kivitelezett kerti konyha. Mielőtt azonban Ön is kerti sütögető tervezésébe fogna, érdemes több szempontot átgondolni, hogy megtalálja a leginkább ideális kerti főzőhelyet.

Bízza szakemberre a kerti sütögető kivitelezését! Célunk, hogy minőségi alapanyagokból egy örök életre szóló kerti sütögetőt tervezzünk és építsünk Önnek.

Kemence építés és kerti konyha tervezés

Búbos kemencét, komplett kerti konyhát képzelt el otthonába? Közösen megvalósíthatjuk álmait! Ön adja az ötleteket, mi megtervezzük és kivitelezzük beltéri vagy kültéri kemencéjét, nyári konyháját

Bízza a kemence építését a KEMAX-ra! Nézze meg referenciáinkat, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon! 

Ajánlatkérés