Budapest XV. kerületi kerti konyha

Hangulatos udvaron egy csendes utcában.

Egy kedves, igényes, a jó kemencés és grill ételeket kedvelő család házának csendes udvarára terveztük és építettük meg kombinált kerti konyhánkat.
A kemence a már megszokott, dupla falú, nagy hőakkuval épült modell, a kétszintes tűztérrel készült grillező itt is alkalmas bogrács függesztésére is. A munkalapok mindenütt gránit borítást kaptak, gránit mosogató medence és csaptelep került beépítésre, egy Vaillant márkájú átfolyó rendszerű vízmelegítővel.
A pultok alatt maradt hely hűtőnek, a takaréktűzhely sütővel kombinált. Az egység mosogatóval szemben lévő, kert felé néző oldalán egy belülről a kényelmes beülést lehetővé tevő bárpult kapott helyet, melynek két szélén épített, betonmagvas téglaoszlopok szolgálnak a tetőt tartó gerendalábak támaszaként.
A kert túloldali sarkában is kialakítottunk egy kis teret, ami fölé a kerti konyha két oldalról kontyolt nyeregtetejére hasonlító, szimmetrikus sátortetőt építettünk.
A függőleges felületek rusztikus téglaburkolatot kaptak, a járófelületekre mindenütt Barabás téglakő burkolatot helyeztünk, ami így hasonlít a téglára, de attól időtállóbb.
Használják jó egészségben, sokáig, sok örömmel!

Kapcsolódó szolgáltatások

Kemencék tervezése és építése

Minden Kemax kemencére örök garancia!
Kattintson a részletekért! Kérjen ajánlatot, vagy kérdezzen, mi örömmel válaszolunk!

Kerti főzőhelyek tervezése és kivitelezése

Minden Kemax kerti grillre, bográcsozóra és főzőhelyre örök garancia!
Kattintson a részletekért! Kérjen ajánlatot, vagy kérdezzen, mi örömmel válaszolunk!

Ajánlatkérés