Cinkotai kerti konyha

Fantasztikus hangulatú hátsó
udvaron, szép kerti konyha.
 

Igényes házaspár megrendelésére, nagyon hosszú tervezőmunka és egyeztetés után kialakult épített érték. Gyakorlatilag az egész tér képét megváltoztattuk, az udvar nagy részét új burkolattal láttuk el, miután gondos szintezéssel megoldottuk a vízelvezetést. A kerti konyha bal oldalán látható kerítés is megújult, az építmény stílusát hordozza. A modell érdekessége, hogy a kerti konyha itt mintegy kifordított helyzetben épült, a kis épület külső oldalára került, miközben az építmény belső zárt tere más célt szolgál.
A főzőhely további specialitása az íves támasztékú pulttal bekötött külső bográcsozó, ami így a kerti konyha integrált elemévé vált. Egyebekben a szokásos szép dupla falú kültéri búbos kemence, bográcsozóval kombinált grillező, takaréktűzhely és tálalópult kapott helyet az egységben, szép gránit borítással.
A végeredmény egy gyöngyszem, ami az egész udvar és a tér dísze, a környezetével harmóniában pihenő kész kis házikó.
Használják sokáig, sok örömmel, jó egészségben..


Kerti konyha építés kemencével Cinkotán

Kapcsolódó szolgáltatások

Búbos kemence, kültéri és beltéri kemencék tervezése, építése

A búbos kemence régen szinte minden ház, illetve konyha központi eleme volt, amely a téli hideg idején meleget biztosított a család számára, de olyan ételek is készültek benne, mint például a házi kenyér, hamuban sült pogácsa vagy a héjában sült krumpli. Ma már kevesebb háztartást ékesít egy búbos kemence, de ahol megtalálható, ott garantáltan a helyiség egyik esztétikus és bámulatba ejtő látványossága.

Egy kültéri kemence vagy egy kerti kombinált főzőhely központi eleme lehet egy jó társasági eseménynek, baráti találkozóknak, családi összejöveteleknek. A társaság adott, az ízletes fogások csak Önön múlnak, viszont a búbos kemence építésében mi vagyunk a szakértők.   
 
Válasszon minket, hogy teljes legyen konyhája vagy kertje egy búbos kemencével!

Kerti főzőhelyek tervezése és kivitelezése

A kerti sütögető kertünk igazi ékessége lehet, legyen ez egy búbos kemence, kerti grill, pizzasütő vagy egy komplett, igényesen kivitelezett kerti konyha. Mielőtt azonban Ön is kerti sütögető tervezésébe fogna, érdemes több szempontot átgondolni, hogy megtalálja a leginkább ideális kerti főzőhelyet.

Bízza szakemberre a kerti sütögető kivitelezését! Célunk, hogy minőségi alapanyagokból egy örök életre szóló kerti sütögetőt tervezzünk és építsünk Önnek.

Kemence építés és kerti konyha tervezés

Búbos kemencét, komplett kerti konyhát képzelt el otthonába? Közösen megvalósíthatjuk álmait! Ön adja az ötleteket, mi megtervezzük és kivitelezzük beltéri vagy kültéri kemencéjét, nyári konyháját

Bízza a kemence építését a KEMAX-ra! Nézze meg referenciáinkat, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon! 

Ajánlatkérés