Cinkotai kerti konyha

Fantasztikus hangulatú hátsó
udvaron, szép kerti konyha.
 

Cinkotai kerti konyha és búbos kemence

Fantasztikus hangulatú hátsó udvaron szép kerti konyha épült, ám a szokványostól merőben eltérő módon a konyha egy nagyobb épület részeként készült el. Bemutatjuk ezt a különleges projektet, majd körbejárjuk, milyen áldásos hatással járhat az emberre egy saját kerti konyha és kemence.

Fedett kerti konyha: évszaktól független sütés-főzés

Egy igényes házaspár megrendelésére készült el a cinkotai fedett kerti konyha, nagyon hosszú tervezőmunka és egyeztetés eredményeképpen. Gyakorlatilag az egész tér képét megváltoztattuk, az udvar nagy részét új burkolattal láttuk el, miután gondos szintezéssel megoldottuk a vízelvezetést. A kerti konyha bal oldalán látható kerítés is megújult, az építmény stílusát hordozza. A modell érdekessége, hogy a kerti konyha itt mintegy kifordított helyzetben épült, a kis épület külső oldalára került, miközben az építmény belső zárt tere más célt szolgál.

A főzőhely további specialitása az íves támasztékú pulttal bekötött külső bográcsozó, ami így a kerti konyha integrált elemévé vált. Egyebekben a szokásos, szép, duplafalú kültéri búbos kemence, bográcsozóval kombinált grillező, takaréktűzhely kapott helyet az egységben, szép gránit pulttal.

A végeredmény egy gyöngyszem, ami az egész udvar és a tér dísze, a környezetével harmóniában pihenő, kész kis házikó.

Kültéri búbos kemence: az udvari rendezvények középpontjában

Az otthoni sütés és főzés mindig is egy olyan tevékenység volt, amely összehozza a családokat és barátokat. Egy kültéri búbos kemencében sütésre ez hatványozottan igaz, hiszen semmivel sem összehasonlítható varázsa van – elég, ha csak az illatokra gondolunk.

A tűz varázsa mindig magával ragadja az embereket, így a kültéri búbos kemence körül mindig jó hangulat alakul ki.

A kültéri búbos kemencét főzésre, sütésre és füstölésre is használhatjuk, így a meghívott vendégeinknek mindig lesz valami finom, amit megkóstolhatnak. Márpedig a búbos kemence ebben is utolérhetetlen: kihozza az ételek legfinomabb ízeit és aromáit, de úgy, ahogy semmilyen más sütő-főző alkalmatosság nem képes.

Mi nyugodt szívvel ki merjük jelenteni, hogy egy búbos kemence építése mindig jó ötletnek bizonyul!

Hogyan változtatja meg az otthoni főzés élményét a saját kerti konyha és búbos kemence?

Egy saját kerti konyha és búbos kemence építése érezhetően megváltoztatja az otthoni főzés élményét, például a következő téren:

- Élmény és közösség: egy kerti konyha vagy egy búbos kemence lehetővé teszi, hogy az otthoni főzés valódi élménnyé váljon, amely a családot és barátokat is bevonja. A kerti rendezvények és a közösségi események maradandó élményeket nyújtanak.

- Kreativitás és változatosság: A saját kerti konyha és búbos kemence kiválóan alkalmasak a kreativitás kibontakoztatására. Próbáljunk ki új recepteket, süssünk különleges pizzákat vagy készítsünk házi kenyeret!

- Hőmérséklet-szabályozás: A búbos kemence lehetővé teszi a hőmérséklet finom szabályozását, ami kulcsfontosságú a kenyér- vagy a hússütés során. Így mindig a legjobb eredményt érhetjük el.

- Stílus és esztétika: A kerti konyha és búbos kemence stílusos megjelenést kölcsönöznek a kertnek, és az udvart egyedi helyszínné varázsolják.

Összességében elmondható, hogy egy kerti konyha és búbos kemence az otthoni sütés-főzés élményét egy új szintre emelik. A fedett kerti konyha lehetővé teszi az évszaktól független főzést és kényelmes helyet teremt a szabadtéri rendezvényekhez. A kültéri búbos kemence kiváló hőeloszlást és stílusos megjelenést biztosít, amely az ízek és illatok egyedi élményét kínálja. A saját kerti konyha és búbos kemence az otthoni főzést közösségi eseménnyé alakítják, és lehetőséget teremtenek a kreativitás kibontakoztatására és az élvezetes ételek elkészítésére.


Kerti konyha építés kemencével Cinkotán

Kapcsolódó szolgáltatások

Búbos kemence, kültéri és beltéri kemencék tervezése, építése

A búbos kemence régen szinte minden ház, illetve konyha központi eleme volt, amely a téli hideg idején meleget biztosított a család számára, de olyan ételek is készültek benne, mint például a házi kenyér, hamuban sült pogácsa vagy a héjában sült krumpli. Ma már kevesebb háztartást ékesít egy búbos kemence, de ahol megtalálható, ott garantáltan a helyiség egyik esztétikus és bámulatba ejtő látványossága.

Egy kültéri kemence vagy egy kerti kombinált főzőhely központi eleme lehet egy jó társasági eseménynek, baráti találkozóknak, családi összejöveteleknek. A társaság adott, az ízletes fogások csak Önön múlnak, viszont a búbos kemence építésében mi vagyunk a szakértők.   
 
Válasszon minket, hogy teljes legyen konyhája vagy kertje egy búbos kemencével!

Kerti főzőhelyek tervezése és kivitelezése

A kerti sütögető kertünk igazi ékessége lehet, legyen ez egy búbos kemence, kerti grill, pizzasütő vagy egy komplett, igényesen kivitelezett kerti konyha. Mielőtt azonban Ön is kerti sütögető tervezésébe fogna, érdemes több szempontot átgondolni, hogy megtalálja a leginkább ideális kerti főzőhelyet.

Bízza szakemberre a kerti sütögető kivitelezését! Célunk, hogy minőségi alapanyagokból egy örök életre szóló kerti sütögetőt tervezzünk és építsünk Önnek.

Kemence építés és kerti konyha tervezés

Búbos kemencét, komplett kerti konyhát képzelt el otthonába? Közösen megvalósíthatjuk álmait! Ön adja az ötleteket, mi megtervezzük és kivitelezzük beltéri vagy kültéri kemencéjét, nyári konyháját

Bízza a kemence építését a KEMAX-ra! Nézze meg referenciáinkat, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon! 

Ajánlatkérés