Csömöri kerti konyha

Igényes ingatlan gyönyörű kertjében.

Jó fantáziájú és igényes házaspár keresett meg azzal, hogy a több telek összevonásával kialakított új és nagyobb ingatlanuk udvarára tervezzünk egy igényes, tágas és minden fontos funkcióval bíró kerti konyhát.
A szokásos dupla falú búbos kemence uralja a sarkot, aminek két oldalán minden fontos funkció helyet kapott. Külön kérésre egy dupla gázégőt is beépítettünk, de a mosogató és a speciális világítás ugyanúgy része a szép kerti konyhának, mint a bogrács függesztésére is alkalmas kombinált grillező, vagy az épített takaréktűzhely. A tető alacsony szögű, két oldalról kontyolt nyeregtető, a főépülettel megegyező cserépborítással, és a megrendelő kérésére alulról kivételesen lambéria nélkül. A járófelület Barabás téglakő burkolatot kapott.
A kerti világítás és a kerti konyha világítása jól harmonizál az esti szürkületben.
használják egészséggel és sokáig!

Kapcsolódó szolgáltatások

Búbos kemence, kültéri és beltéri kemencék tervezése, építése

A búbos kemence régen szinte minden ház, illetve konyha központi eleme volt, amely a téli hideg idején meleget biztosított a család számára, de olyan ételek is készültek benne, mint például a házi kenyér, hamuban sült pogácsa vagy a héjában sült krumpli. Ma már kevesebb háztartást ékesít egy búbos kemence, de ahol megtalálható, ott garantáltan a helyiség egyik esztétikus és bámulatba ejtő látványossága.

Egy kültéri kemence vagy egy kerti kombinált főzőhely központi eleme lehet egy jó társasági eseménynek, baráti találkozóknak, családi összejöveteleknek. A társaság adott, az ízletes fogások csak Önön múlnak, viszont a búbos kemence építésében mi vagyunk a szakértők.   
 
Válasszon minket, hogy teljes legyen konyhája vagy kertje egy búbos kemencével!

Kerti főzőhelyek tervezése és kivitelezése

A kerti sütögető kertünk igazi ékessége lehet, legyen ez egy búbos kemence, kerti grill, pizzasütő vagy egy komplett, igényesen kivitelezett kerti konyha. Mielőtt azonban Ön is kerti sütögető tervezésébe fogna, érdemes több szempontot átgondolni, hogy megtalálja a leginkább ideális kerti főzőhelyet.

Bízza szakemberre a kerti sütögető kivitelezését! Célunk, hogy minőségi alapanyagokból egy örök életre szóló kerti sütögetőt tervezzünk és építsünk Önnek.

Ajánlatkérés