Deszki kerti konyha

A ház végében arányos
kerti főzőhely, féltető alatt.
 

A frissen épült melléképület végében kapott helyet a család új kerti konyhája. Az egység egy kis féltető alatt, a sarokban húzódik meg, szépen illeszkedve az így megnövelt terasz képébe, szemben a főépület nappali-konyhájával, azzal egységes szerkezetet alkotva.
A rendelkezésre álló hely nem tette lehetővé nagyobb komplexum építését, azonban a képet uraló dupla falú búboskemence mellé így is elfért egy bográcsozóval kombinált szép grillező, a másik oldalon pedig egy tálalópult, alatta fatárolóval.
A látszó falak itt is igényesen fugázott, tisztított, és savazott bontott téglából készültek, a munkapultok borítása gránit.
Kívánjuk, hogy legyen sok örömük benne és használják sokáig, jó egészségben.
 

Kapcsolódó szolgáltatások

Búbos kemence, kültéri és beltéri kemencék tervezése, építése

A búbos kemence régen szinte minden ház, illetve konyha központi eleme volt, amely a téli hideg idején meleget biztosított a család számára, de olyan ételek is készültek benne, mint például a házi kenyér, hamuban sült pogácsa vagy a héjában sült krumpli. Ma már kevesebb háztartást ékesít egy búbos kemence, de ahol megtalálható, ott garantáltan a helyiség egyik esztétikus és bámulatba ejtő látványossága.

Egy kültéri kemence vagy egy kerti kombinált főzőhely központi eleme lehet egy jó társasági eseménynek, baráti találkozóknak, családi összejöveteleknek. A társaság adott, az ízletes fogások csak Önön múlnak, viszont a búbos kemence építésében mi vagyunk a szakértők.   
 
Válasszon minket, hogy teljes legyen konyhája vagy kertje egy búbos kemencével!

Kerti főzőhelyek tervezése és kivitelezése

A kerti sütögető kertünk igazi ékessége lehet, legyen ez egy búbos kemence, kerti grill, pizzasütő vagy egy komplett, igényesen kivitelezett kerti konyha. Mielőtt azonban Ön is kerti sütögető tervezésébe fogna, érdemes több szempontot átgondolni, hogy megtalálja a leginkább ideális kerti főzőhelyet.

Bízza szakemberre a kerti sütögető kivitelezését! Célunk, hogy minőségi alapanyagokból egy örök életre szóló kerti sütögetőt tervezzünk és építsünk Önnek.

Ajánlatkérés