Dunaföldvári kerti konyha kemencével

Közvetlenül a várfal alatt.
 

Az igényes megrendelőnk gyönyörű helyen, közvetlenül a dunaföldvári vár alatt lakik, egy lépcsős kialakítású lejtős területen. Egy már korább épített szilárd beton támfal adta lehetőséget kihasználva tervezetük és építettük meg kerti konyhánkat, ahol a dupla falú búbos kemence az uralkodó egység, egészen a tér sarkára kitolva került elhelyezésre. A kémény és a takaréktűzhely a már jól bevált Kemax technológiával készült, ezúttal külön sütőtér nélkül. Az egység speciális eleme a bográcsozó, samott béléssel készült és kis extra ajtót is elhelyeztünk rajta, hogy a teljesen ráengedett üst alatt is táplálható legyen a tűz. A képeken a bográcsakasztó vasalatok még nem látszanak, azok még nincsenek felszerelve.
A vasalatok egyébként a bevált kézzel kovácsolt munkák, a kemence dupla falú, nagy hőakkus darab, a munkalapok pedig a jól bevált 3 cm vastag gránit borítást kapták.
Az egység kifejezetten jól illeszkedik a környezetében már korábban felhasznált nagyobb mennyiségű bontott téglából épült környezetébe és nagyon szép látványt nyújt a Duna felől, még a hídról is.
Használják sokáig, jó egészséggel! 

Kapcsolódó szolgáltatások

Kemencék tervezése és építése

Minden Kemax kemencére örök garancia!
Kattintson a részletekért! Kérjen ajánlatot, vagy kérdezzen, mi örömmel válaszolunk!

Kerti főzőhelyek tervezése és kivitelezése

Minden Kemax kerti grillre, bográcsozóra és főzőhelyre örök garancia!
Kattintson a részletekért! Kérjen ajánlatot, vagy kérdezzen, mi örömmel válaszolunk!

Ajánlatkérés