Dunakeszi kerti konyha

Mediterrán hangulatú kerti konyha.

Megrendelőnk modern környezetbe álmodta meg kerti konyháját, de nem szerette volna a hagyományos értékeket és formákat teljesen feladni.
Úgy terveztük és építettük meg kerti konyhájukat, hogy mind a modernitás, mind a hagyományos értékek és funkcionalitás elvárásainak megfeleljünk. Ezt úgy sikerült elérnünk, hogy a szokásos rusztikus formákat szögletesebbé varázsoltuk, a felületi anyagválasztásban pedig egy mediterrán, modern kerti konyha hangulatát sugárzó anyagcsoport és színvilág kiválasztására törekedtüünk. A konyhában helyet kapott egy egyedileg gyártott takaréktűzhely, pultok, grillező, és egy a szélre integrált, részben körüljárható különálló bográcsozó egység. Az új építmény szépen illeszkedik környezetébe, meleg hangulatot árasztva várja a családtagokat és barátokat egy jó sütés-főzésre.
Használják sokáig jó egészségben.

Kapcsolódó szolgáltatások

Kerti főzőhelyek tervezése és kivitelezése

A kerti sütögető kertünk igazi ékessége lehet, legyen ez egy búbos kemence, kerti grill, pizzasütő vagy egy komplett, igényesen kivitelezett kerti konyha. Mielőtt azonban Ön is kerti sütögető tervezésébe fogna, érdemes több szempontot átgondolni, hogy megtalálja a leginkább ideális kerti főzőhelyet.

Bízza szakemberre a kerti sütögető kivitelezését! Célunk, hogy minőségi alapanyagokból egy örök életre szóló kerti sütögetőt tervezzünk és építsünk Önnek.

Ajánlatkérés