Érdi kombinált kerti konyha

Jó adottságú telek alsó
zugában építettük meg a
kombinált kerti konyhát.
 

Lejtős domboldalban, a többszintes, jó adottságú, csendes telek alsó zugában terveztük meg és építettük fel a jó hangulatú kerti konyhát és társasági pihenőt.
A megrendelő kérésére itt kemence nem készült, viszont a fatüzelésű grillező jól kiegészíti a dupla gázégős főzőhelyet. A szép gránitpultban helyet kapott egy rozsdamentes mosogató csepegtetővel, kialakításra került a hűtő helye is és bőséges hely maradt még a gránitborítású tálaló- és előkészítő pultok számára is.
A nagyméretű tető lehetővé teszi nagyobb asztal elhelyezését is az eső elől védett és árnyékos területen, akár 12-14 fős családi-, vagy baráti összejövetelek/események lebonyolítására is alkalmas az új társasági tér, mindössze néhány lépésre a medencétől.
Legyen benne sok örömük, használják egészséggel.

Kombinált kerti konyha építés téglából

Kapcsolódó szolgáltatások

Kerti főzőhelyek tervezése és kivitelezése

A kerti sütögető kertünk igazi ékessége lehet, legyen ez egy búbos kemence, kerti grill, pizzasütő vagy egy komplett, igényesen kivitelezett kerti konyha. Mielőtt azonban Ön is kerti sütögető tervezésébe fogna, érdemes több szempontot átgondolni, hogy megtalálja a leginkább ideális kerti főzőhelyet.

Bízza szakemberre a kerti sütögető kivitelezését! Célunk, hogy minőségi alapanyagokból egy örök életre szóló kerti sütögetőt tervezzünk és építsünk Önnek.

Ajánlatkérés