Felvidéki kerti konyha 1

Frissen épült teraszon
álló szép kerti konyha.
 

A tulajdonos a korábban épült családi házát toldotta meg egy a kert szintjéből jelentősen kiemelt terasszal, ami fölött új tetőrész is készült.Az új terasz közvetlenül a nappali-konyhából közelíthető meg.
Ebben a térben segítettük kialakítani az igényes kombinált főzőhelyet. A grillező a kemence búbjához hasonlóan vakolt és fehérre festett, míg a talapzatok a szokásos látszó tégla fallal készültek. A grillező közvetlenül a kéménybe szűkül és vertikálisan a kéménnyel alkot egységet, amibe a kemence füstelvezetése oldalról érkezik. A sort balról gránitborítású munkapult és mosogató kombináció, jobbról pedig a takaréktűzhely zárja.
Használják egészséggel és sokáig!

Kapcsolódó szolgáltatások

Búbos kemence, kültéri és beltéri kemencék tervezése, építése

A búbos kemence régen szinte minden ház, illetve konyha központi eleme volt, amely a téli hideg idején meleget biztosított a család számára, de olyan ételek is készültek benne, mint például a házi kenyér, hamuban sült pogácsa vagy a héjában sült krumpli. Ma már kevesebb háztartást ékesít egy búbos kemence, de ahol megtalálható, ott garantáltan a helyiség egyik esztétikus és bámulatba ejtő látványossága.

Egy kültéri kemence vagy egy kerti kombinált főzőhely központi eleme lehet egy jó társasági eseménynek, baráti találkozóknak, családi összejöveteleknek. A társaság adott, az ízletes fogások csak Önön múlnak, viszont a búbos kemence építésében mi vagyunk a szakértők.   
 
Válasszon minket, hogy teljes legyen konyhája vagy kertje egy búbos kemencével!

Kerti főzőhelyek tervezése és kivitelezése

A kerti sütögető kertünk igazi ékessége lehet, legyen ez egy búbos kemence, kerti grill, pizzasütő vagy egy komplett, igényesen kivitelezett kerti konyha. Mielőtt azonban Ön is kerti sütögető tervezésébe fogna, érdemes több szempontot átgondolni, hogy megtalálja a leginkább ideális kerti főzőhelyet.

Bízza szakemberre a kerti sütögető kivitelezését! Célunk, hogy minőségi alapanyagokból egy örök életre szóló kerti sütögetőt tervezzünk és építsünk Önnek.

Ajánlatkérés