Felvidéki kerti konyha 3

Hangulatos kert frissen megújult
sarkában, szép kerti konyha kemencével.

Sok-sok fejtörést és egyeztetést követően, végül megszületett az ízléses, arányos közösségi tér, igényesen kivitelezett ferde tetővel fedve.
A kerti konyha elemei a szokásos eszközök, szép, dupla falú búbos kemence, tulipános népi motívummal díszítve, bográcsozóval kombinált grillező, takaréktűzhely és tálalópult. A tűzhelybe itt sütő is került. A pult borítása keményfa lesz, ez még nem készült el a fotók készítésének idején.
A tér különlegessége, a dupla halszálka motívumot követve lerakott Kemax-kő burkolat, igényesen és aprólékosan fugázva, impregnálva. A szegély, a tér közepe felé mutató, párhuzamos szeletekből álló, erőteljesebb vöröses színű lapkákból készült, szőnyegszerű hatást kölcsönözve a térburkolatnak.
Használják sokáig, sok örömmel, jó egészséggel!

Kapcsolódó szolgáltatások

Búbos kemence, kültéri és beltéri kemencék tervezése, építése

A búbos kemence régen szinte minden ház, illetve konyha központi eleme volt, amely a téli hideg idején meleget biztosított a család számára, de olyan ételek is készültek benne, mint például a házi kenyér, hamuban sült pogácsa vagy a héjában sült krumpli. Ma már kevesebb háztartást ékesít egy búbos kemence, de ahol megtalálható, ott garantáltan a helyiség egyik esztétikus és bámulatba ejtő látványossága.

Egy kültéri kemence vagy egy kerti kombinált főzőhely központi eleme lehet egy jó társasági eseménynek, baráti találkozóknak, családi összejöveteleknek. A társaság adott, az ízletes fogások csak Önön múlnak, viszont a búbos kemence építésében mi vagyunk a szakértők.   
 
Válasszon minket, hogy teljes legyen konyhája vagy kertje egy búbos kemencével!

Kerti főzőhelyek tervezése és kivitelezése

A kerti sütögető kertünk igazi ékessége lehet, legyen ez egy búbos kemence, kerti grill, pizzasütő vagy egy komplett, igényesen kivitelezett kerti konyha. Mielőtt azonban Ön is kerti sütögető tervezésébe fogna, érdemes több szempontot átgondolni, hogy megtalálja a leginkább ideális kerti főzőhelyet.

Bízza szakemberre a kerti sütögető kivitelezését! Célunk, hogy minőségi alapanyagokból egy örök életre szóló kerti sütögetőt tervezzünk és építsünk Önnek.

Ajánlatkérés