Győri kerti konyha búbos kemencével

Megrendelőnk igényei alapján terveztük meg és építettük ki Győrben a KEMAX megoldásokkal ellátott kerti konyhát, amelyben helyet kapott egy hagyományos búbos kemence és egy grillező bográcshellyel

Ön is ihletett merített referenciánkból? Kérjen ajánlatot honlapunkon komplett kerti konyha tervezésre, kivitelezésre! 

 

Hogyan tervezzük meg a tökéletes kerti konyhát?

A kerti konyhák építésének első szabálya, hogy megtaláljuk a megfelelő helyet, ahol a nyári konyha megépülhet. Érdemes egy méretarányos rajzot készíttetni, amely alapján a szakemberek az Ön kertjébe pontosan illő kerti konyhát meg tudják tervezni. Ha a kerti konyhába búbos kemence is épül, akkor érdemes olyan szegletet keresni az udvarban, amelytől távol esnek a lakóépület ablakai. 
 
Második lépésként szükséges az igényeinket felmérni abból a célból, hogy milyen berendezések kapjanak helyet a kerti konyhában.  A sütés-főzéshez mindenképpen ajánlott egy munkapult beszerelése, mosogatóhely kialakítása, és a finom falatok érdekében egy grillező bográcshellyel vagy egy kemence sem árt. 
 
Ha megálmodta tökéletes kerti konyháját, akkor biztos gondolt arra is, hogy milyen burkolat kapjon szerepet, hogy minden elem illeszkedjen a környezethez. Válogathat különböző tégla vagy kőborítások között, minden csak a képzeletére van bízva. 
 

Kerti konyha győri megrendelőnknek Kerti konyha búbos kemencével | KEMAX

Nagy örömmel terveztük és építettük meg igényes megrendelőnk kérésére a kerti konyhájukat. A dupla falú búbos kemence mellett helyet kapott benne a szokásos KEMAX megoldás szerint épült kombinált grillező-bográcsozó egység, egy takaréktűzhely, széles mosogató és egy ellenoldali tálalópult. A tető az általunk javasolt alacsony szögű, két oldalán kontyolt nyeregtető cserépfedéssel, alulról lambériázva. 
 

KEMAX kerti konyha egyedi igényekre szabva

Nálunk az Ön igényei az elsők! Minden egyes kerti konyha tervezése és kivitelezése során szem előtt tartjuk megrendelőink kéréseit, legyen szó komplett konyha kiépítéséről, búbos kemence, bográcsozóhely, grillező vagy szalonnasütő elhelyezéséről
 
Szakembereink minőségi, magyar alapanyagokból dolgoznak a Kárpát-medencei hagyományokat követve. Ha igényesen kivitelezett kerti konyhát építtetne, bízza a KEMAX-ra! 

Kapcsolódó szolgáltatások

Búbos kemence, kültéri és beltéri kemencék tervezése, építése

A búbos kemence régen szinte minden ház, illetve konyha központi eleme volt, amely a téli hideg idején meleget biztosított a család számára, de olyan ételek is készültek benne, mint például a házi kenyér, hamuban sült pogácsa vagy a héjában sült krumpli. Ma már kevesebb háztartást ékesít egy búbos kemence, de ahol megtalálható, ott garantáltan a helyiség egyik esztétikus és bámulatba ejtő látványossága.

Egy kültéri kemence vagy egy kerti kombinált főzőhely központi eleme lehet egy jó társasági eseménynek, baráti találkozóknak, családi összejöveteleknek. A társaság adott, az ízletes fogások csak Önön múlnak, viszont a búbos kemence építésében mi vagyunk a szakértők.   
 
Válasszon minket, hogy teljes legyen konyhája vagy kertje egy búbos kemencével!

Ajánlatkérés