Halásztelki kerti konyha

Szép kompakt kerti konyha.

Fiatal házaspár álmodta meg a rendelkezésre álló nem túl nagy helyre a szép kerti konyhát, mi pedig örömmel valósítottuk meg elképzelésüket. A tervezés és kivitelezés során arra törekedtünk, hogy a rendelkezésre álló tér minden négyzetcentiméterét kihasználjuk, a zsúfoltság látszata nélkül.
A szokásos, dupla falú Kemax búboskemence mellett kombinált grillező, egy mosogatóval kombinált tálalópult,  egy beépített főzőlap és az egyre népszerübb faajtók is helyet kaptak a komplexumban. A konyha érdekessége, hogy beton alap csak az épített részek alá készült, a többi rész fehér kavics feltöltést kapott.
Használják sokáig, jó egészségben.

Kapcsolódó szolgáltatások

Kerti főzőhelyek tervezése és kivitelezése

A kerti sütögető kertünk igazi ékessége lehet, legyen ez egy búbos kemence, kerti grill, pizzasütő vagy egy komplett, igényesen kivitelezett kerti konyha. Mielőtt azonban Ön is kerti sütögető tervezésébe fogna, érdemes több szempontot átgondolni, hogy megtalálja a leginkább ideális kerti főzőhelyet.

Bízza szakemberre a kerti sütögető kivitelezését! Célunk, hogy minőségi alapanyagokból egy örök életre szóló kerti sütögetőt tervezzünk és építsünk Önnek.

Ajánlatkérés