Kalocsai kerti konyha

Mediterrán hangulatot sugárzó gyönyörű kerti konyha.

A kert egész hátsó részének átátalakítása során nyertük a szélvédett teret - az igényes család kertjében épült, minden fontosabb konyhai funkciót magában rejtő - a nagyméretű kerti konyha számára.
A szokásos dupla falú kültéri búbos kemencénk uralja itt is a konyhát,
a szinte kötelező takaréktűzhelyen  és grillezőn túl, a megrendelő igénye szerint nagyméretű tálcás mosogató, és nagyméretű munkapultok kaptak helyet a központi sarkot méltóságteljesen kitöltő nagy, hátulsó kéményes búboskemence környezetében.
A munkalapok borítása mindenütt 3 cm vastag gránitlap, ami kopás- és időtállóvá teszi a pultokat. A mosogató, és csaptelep is gránit. A pultok alatti részekre egyedi ajtókat készítettünk. A kerti konyha egyes részein soroskő és mészkő burkolatot alkalmaztunk, hogy a megrendelő igényének megfelelő színvilágot ki tudjuk alakítani. A járófelület is 3cm vastag mészkő burkolat. A felhasznált anyagok érzésünk szerint teljesen harmonizálnak egymással, barátságos és meleg hangulatot kölcsönöznek ennek a gyönyörű alkotásnak.


A végeredmény önmagáért beszél, használják egészséggel, sokáig.

Kalocsai kerti konyha építés a KEMAX-tól

Kapcsolódó szolgáltatások

Kerti főzőhelyek tervezése és kivitelezése

A kerti sütögető kertünk igazi ékessége lehet, legyen ez egy búbos kemence, kerti grill, pizzasütő vagy egy komplett, igényesen kivitelezett kerti konyha. Mielőtt azonban Ön is kerti sütögető tervezésébe fogna, érdemes több szempontot átgondolni, hogy megtalálja a leginkább ideális kerti főzőhelyet.

Bízza szakemberre a kerti sütögető kivitelezését! Célunk, hogy minőségi alapanyagokból egy örök életre szóló kerti sütögetőt tervezzünk és építsünk Önnek.

Kemence építés és kerti konyha tervezés

Búbos kemencét, komplett kerti konyhát képzelt el otthonába? Közösen megvalósíthatjuk álmait! Ön adja az ötleteket, mi megtervezzük és kivitelezzük beltéri vagy kültéri kemencéjét, nyári konyháját

Bízza a kemence építését a KEMAX-ra! Nézze meg referenciáinkat, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon! 

Ajánlatkérés