Kerti grill és bogrács egy helyen

Kerti grill és bogrács egy helyen? Igenis lehetséges! Megrendelőnk nem akart túl nagy építményt, ezért egy olyan kerti grillező állást terveztünk és kiviteleztünk számára, amely teljességgel illik a rendezett kert környezetébe. 

 
Ön is szeretné, hogy a kerti grill és bogrács egy helyen álljon udvarában? Kérjen ajánlatot tőlünk még ma!


Miért hasznos, ha a kerti grill és bogrács egy helyen található?

 
Az általunk tervezett kerti grillező állás lehetővé teszi egy kisméretű bogrács felfüggesztését is, így egyszerre valósulhat meg a kerti grill és a bográcsozó hely kiépítése. Ennek köszönhetően viszonylag kis helyet foglal el a kerti sütögető az udvarban, valamint nem okoz gondot a bográcsozó hely kiválasztása sem.
 
Ha nagyobb vendégsereg kiszolgálása a cél, akkor rendkívül hasznos, ha a kerti grill és bogrács egy helyen található, ugyanis így lehetőségünk nyílik egyszerre többféle étel elkészítésére is. Amíg a grillrácson sülnek a finomabbnál finomabb grill ételek, addig a bográcsban rotyoghat a halászlé, pörkölt vagy paprikás krumpli. 
 
Az általunk kivitelezett grillező állás legjobb tulajdonsága, hogy a bográcsozót kis fedőtetővel szereltük fel, így teljes védelembe kerül ételünk a széltől, esőtől. Nem csak az étel miatt fontos a tető kialakítása, hanem a tűz szempontjából is előnyös, ha egy széltől védett helyre tesszük a fahasábokat és akasztjuk fel a bográcsot. 
 

Érvek az épített kerti grill és bogrács mellettKerti grill és bogrács egy helyen | KEMAX

 
Habár számos érvet sorakoztathatunk fel a mobil grillező mellett, mint például, hogy bárhová helyezhetjük kertünkbe, vagy költözéskor is magunkkal vihetjük, az épített kerti grill és bogrács is több előnyös tulajdonsággal rendelkezik
 
Ha a kerti grill és bogrács egy helyen, udvarunk egy fix pontjában található, akkor biztosan nem okoz gondot a tűzrakó hely folyamatos keresése. Ennek köszönhetően nem égetjük ki a füvet kertünk több pontján, valamint biztosan egy olyan helyet találunk, amely megfelelő távolságra van a kertben található gyúlékony anyagoktól. 
 
Az épített kerti grillezők olyan anyagból, fagyálló műkőből készülnek, amelyek nem csak tavasztól őszig, hanem télen is megvédik a sütögetőt az időjárási viszontagságoktól. Annak érdekében, hogy ezt a biztonságot fokozzuk, érdemes egy komplett kerti konyhát, vagy ha azt nem is, legalább egy tetőt építeni a kerti grillek fölé. 
 

Amit a KEMAX kő burkolatról tudni érdemes

 
Az általunk kivitelezett kerti grill és bogrács külön érdekessége, hogy KEMAX kő burkolatot kapott, amitől az egész összhatása rusztikusabbá és a környezetbe jobban illővé vált. 
 
Mi az a KEMAX kő burkolat? A KEMAX kő égetett agyagtéglából készül, amely természetes látványt kölcsönöz a kerti grillnek. Amellett, hogy tradicionális, szép és magyar, impregnálva vagy olajosan örök életű garanciát biztosít a sütögetőnknek
 
Önnek is megjött a kedve egy kerti grill és bogrács egy helyen való kialakításához? Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy kérjen visszahívást! Grillek, szalonnasütők, kemencék KEMAX szakértelemmel.
Ajánlatkérés