Kerti grill

Egyszerű darab, a megrendelő igénye szerint.
Kis bogrács is függeszthető a tető alatt.


Miért hasznos, ha a kerti grill és bogrács egy helyen található?

 
Az általunk tervezett kerti grillező állás lehetővé teszi egy kisméretű bogrács felfüggesztését is, így egyszerre valósulhat meg a kerti grill és a bográcsozó hely kiépítése. Ennek köszönhetően viszonylag kis helyet foglal el a kerti sütögető az udvarban, valamint nem okoz gondot a bográcsozó hely kiválasztása sem.
 
Ha nagyobb vendégsereg kiszolgálása a cél, akkor rendkívül hasznos, ha a kerti grill és bogrács egy helyen található, ugyanis így lehetőségünk nyílik egyszerre többféle étel elkészítésére is. Amíg a grillrácson sülnek a finomabbnál finomabb grill ételek, addig a bográcsban rotyoghat a halászlé, pörkölt vagy paprikás krumpli. 
 
Az általunk kivitelezett grillező állás legjobb tulajdonsága, hogy a bográcsozót kis fedőtetővel szereltük fel, így teljes védelembe kerül ételünk a széltől, esőtől. Nem csak az étel miatt fontos a tető kialakítása, hanem a tűz szempontjából is előnyös, ha egy széltől védett helyre tesszük a fahasábokat és akasztjuk fel a bográcsot. 
 

Érvek az épített kerti grill és bogrács mellett

 
Habár számos érvet sorakoztathatunk fel a mobil grillező mellett, mint például, hogy bárhová helyezhetjük kertünkbe, vagy költözéskor is magunkkal vihetjük, az épített kerti grill és bogrács is több előnyös tulajdonsággal rendelkezik
 
Ha a kerti grill és bogrács egy helyen, udvarunk egy fix pontjában található, akkor biztosan nem okoz gondot a tűzrakó hely folyamatos keresése. Ennek köszönhetően nem égetjük ki a füvet kertünk több pontján, valamint biztosan egy olyan helyet találunk, amely megfelelő távolságra van a kertben található gyúlékony anyagoktól. 
 

Amit a KEMAX kő burkolatról tudni érdemes

 
Az általunk kivitelezett kerti grill és bogrács külön érdekessége, hogy KEMAX kő burkolatot kapott, amitől az egész összhatása rusztikusabbá és a környezetbe jobban illővé vált. 
 
Mi az a KEMAX kő burkolat? A KEMAX kő égetett agyagtéglából készül, amely természetes látványt kölcsönöz a kerti grillnek. Amellett, hogy tradicionális, szép és magyar, impregnálva vagy olajosan örök életű garanciát biztosít a sütögetőnknek
 
Önnek is megjött a kedve egy kerti grill és bogrács egy helyen való kialakításához? Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy kérjen visszahívást! Grillek, szalonnasütők, kemencék KEMAX szakértelemmel.
Ajánlatkérés