Kisbajcsi kerti konyha

Épülő családi ház tágas
kertjében kapott helyet
újabb szép kerti konyhánk.
 

Nagy szeretettel terveztük meg az igényes fiatal pár új családi házának kertjében megépült újabb kombinált kerti konyhánkat, aminek építését a megrendelő lépésről lépésre megelégedéssel követte.
Ezúttal aprólékosan tisztított, fugázott és savazott látszó tégla fal mellett döntöttünk a grillező és a kémény felépítmény kialakítása során is, ami különleges hangulatot kölcsönöz az elkészült építménynek. Vasalataink és ajtóink a már szokásos kézi kovácsmunkák, melyek tovább fokozzák az egyszerű, de minőségi benyomást keltő összképet. A munkalap gránit, a kombinált grillező pedig mind grillezésre, mind bográcsozásra alkalmas.
Legyen a családnak sok öröme az elkészült kerti konyhában.

Kapcsolódó szolgáltatások

Búbos kemence, kültéri és beltéri kemencék tervezése, építése

A búbos kemence régen szinte minden ház, illetve konyha központi eleme volt, amely a téli hideg idején meleget biztosított a család számára, de olyan ételek is készültek benne, mint például a házi kenyér, hamuban sült pogácsa vagy a héjában sült krumpli. Ma már kevesebb háztartást ékesít egy búbos kemence, de ahol megtalálható, ott garantáltan a helyiség egyik esztétikus és bámulatba ejtő látványossága.

Egy kültéri kemence vagy egy kerti kombinált főzőhely központi eleme lehet egy jó társasági eseménynek, baráti találkozóknak, családi összejöveteleknek. A társaság adott, az ízletes fogások csak Önön múlnak, viszont a búbos kemence építésében mi vagyunk a szakértők.   
 
Válasszon minket, hogy teljes legyen konyhája vagy kertje egy búbos kemencével!

Kerti főzőhelyek tervezése és kivitelezése

A kerti sütögető kertünk igazi ékessége lehet, legyen ez egy búbos kemence, kerti grill, pizzasütő vagy egy komplett, igényesen kivitelezett kerti konyha. Mielőtt azonban Ön is kerti sütögető tervezésébe fogna, érdemes több szempontot átgondolni, hogy megtalálja a leginkább ideális kerti főzőhelyet.

Bízza szakemberre a kerti sütögető kivitelezését! Célunk, hogy minőségi alapanyagokból egy örök életre szóló kerti sütögetőt tervezzünk és építsünk Önnek.

Ajánlatkérés