Kisbajcsi kerti konyha

Épülő családi ház tágas
kertjében kapott helyet
újabb szép kerti konyhánk.
 

Nagy szeretettel terveztük meg az igényes fiatal pár új családi házának kertjében megépült újabb kombinált kerti konyhánkat, aminek építését a megrendelő lépésről lépésre megelégedéssel követte.
Ezúttal aprólékosan tisztított, fugázott és savazott látszó tégla fal mellett döntöttünk a grillező és a kémény felépítmény kialakítása során is, ami különleges hangulatot kölcsönöz az elkészült építménynek. Vasalataink és ajtóink a már szokásos kézi kovácsmunkák, melyek tovább fokozzák az egyszerű, de minőségi benyomást keltő összképet. A munkalap gránit, a kombinált grillező pedig mind grillezésre, mind bográcsozásra alkalmas.
Legyen a családnak sok öröme az elkészült kerti konyhában.

Kerti konyha építés téglából

 

Kisbajcsi kerti konyha építés

Épülő családi ház tágas kertjében kapott helyet újabb szép kerti konyhánk.

 

Fedett kerti konyha

Nagy szeretettel terveztük meg az igényes fiatal pár új családi házának kertjében megépült újabb kombinált kerti konyhánkat, aminek építését a megrendelő lépésről lépésre megelégedéssel követte.

Ezúttal aprólékosan tisztított, fugázott és savazott látszó téglafal mellett döntöttünk a grillező és a kémény felépítmény kialakítása során is, ami különleges hangulatot kölcsönöz az elkészült építménynek. Vasalataink és ajtóink a már szokásos kézi kovácsmunkák, melyek tovább fokozzák az egyszerű, de minőségi benyomást keltő összképet. A munkalap gránit, a kombinált grillező pedig mind grillezésre, mind bográcsozásra alkalmas.

 

Kész kerti konyha

Ezen a Kemax kerti konyhán is megfigyelhető, mi a különbség egy épített és egy készen vásárolható kerti konyha között. A kész konyhák előre gyártott formában érkeznek, és könnyen telepíthetők a kertbe. A kész kerti konyha általában tartalmaz grillezőt, mosogatót, tárolókat és munkalapokat, így azonnal használatba vehető. Ugyanakkor nem veheti fel a versenyt az épített konyhákkal az egyediség, a stílusosság és a környezethez alkalmazás terén. Ez a kisbajcsi kerti konyha például éppen akkora, éppen olyan arányokkal rendelkezik, és pontosan azokat az eszközöket tartalmazza, amiket a megrendelők megálmodtak. A kívánt rusztikus stílusról nem is beszélve…

 

Kerti konyha téglából

A kerti konyha építésének egyik klasszikus és időtálló megoldása a téglából készült konyha. A téglafalak erős és tartós szerkezetet biztosítanak, valamint rusztikus és vonzó megjelenést kölcsönöznek a konyhának. A téglából épített kerti konyha lehetővé teszi az egyedi tervezést és méretezést, hogy a konyha tökéletesen illeszkedjen a rendelkezésre álló területhez és az elképzelésekhez. Emellett a téglafalak kiváló hőtároló képességgel rendelkeznek, ami ideális a grillezés és sütés során.

 

Rusztikus kerti konyha

A rusztikus stílusú kerti konyha időtlen megjelenést kölcsönöz a külső térnek. Az ilyen típusú konyhák jellemzője az egyszerű, természetes anyagok használata, például fa és kő. Az egyedülálló textúrák és az antikolt megjelenés meghitt és barátságos atmoszférát teremtenek. A rusztikus kerti konyha általában tartalmaz egy grillezőt, kényelmes ülőhelyeket, valamint tárolókat a faszén, fa és kiegészítők számára. Ez a stílus lehetővé teszi az egyszerűséget és az organikus megjelenést, ami igazi kikapcsolódást nyújt a szabadban.

A kerti konyha egy csodálatos kiegészítése lehet otthonunknak, amely lehetővé teszi, hogy a szabadban élvezhessük a főzés és a gasztronómia örömeit. Legyen szó kész kerti konyháról, téglából építettről vagy rusztikus stílusú konyháról, a lényeg az, hogy tervezésükkor figyeljünk a funkcionalitásra és a megjelenésre. A kerti konyha ideális helyszín a családi és baráti összejövetelekhez, ahol ínycsiklandó ételek készülnek és felejthetetlen pillanatok születnek. Fedezzük fel a kerti konyha lehetőségeit, és teremtsünk egyedi és vonzó szabadtéri étkezési területet, amely a vendégszeretetet és a jó ízek szerelmeseinek örömét szolgálja!

Kapcsolódó szolgáltatások

Búbos kemence, kültéri és beltéri kemencék tervezése, építése

A búbos kemence régen szinte minden ház, illetve konyha központi eleme volt, amely a téli hideg idején meleget biztosított a család számára, de olyan ételek is készültek benne, mint például a házi kenyér, hamuban sült pogácsa vagy a héjában sült krumpli. Ma már kevesebb háztartást ékesít egy búbos kemence, de ahol megtalálható, ott garantáltan a helyiség egyik esztétikus és bámulatba ejtő látványossága.

Egy kültéri kemence vagy egy kerti kombinált főzőhely központi eleme lehet egy jó társasági eseménynek, baráti találkozóknak, családi összejöveteleknek. A társaság adott, az ízletes fogások csak Önön múlnak, viszont a búbos kemence építésében mi vagyunk a szakértők.   
 
Válasszon minket, hogy teljes legyen konyhája vagy kertje egy búbos kemencével!

Kerti főzőhelyek tervezése és kivitelezése

A kerti sütögető kertünk igazi ékessége lehet, legyen ez egy búbos kemence, kerti grill, pizzasütő vagy egy komplett, igényesen kivitelezett kerti konyha. Mielőtt azonban Ön is kerti sütögető tervezésébe fogna, érdemes több szempontot átgondolni, hogy megtalálja a leginkább ideális kerti főzőhelyet.

Bízza szakemberre a kerti sütögető kivitelezését! Célunk, hogy minőségi alapanyagokból egy örök életre szóló kerti sütögetőt tervezzünk és építsünk Önnek.

Ajánlatkérés