Nagykörűi kerti konyha kemencével

Fogadó a Suttogóhoz

Egy szimpatikus értelmiségi házaspár lépésről lépésre valósítja meg álmait, hétre-hétre, hónapról hónapra tökéletesítve, bővítve és javítva a Nagykörűn található, egyébként is fantasztikusan jó adottságokkal rendelkező fogadóját. A területen már nem csak jó színvonalú vidéki szálláshely, hanem ízes ételeket felszolgáló konyha és étterem, lovasoktatás, továbbá a szabadidő hasznos és pihentető eltöltését szolgáló egyéb lehetőségek is adottak. Részletek: http://www.suttogoetterem.hu
Örömmel vettük megkeresésüket, de még nagyobb örömmel vettünk részt értékteremtő munkájukban, és építettük meg az általuk a terület egy akkor még üres zugába megálmodott kerti kemence komplexumot.
A kemence a már jól ismert Kemax technológiával épült dupla falú robosztus darab, a fogadó lovas motívumos díszítő logójával a homlokán, melyet balról, a szemben elhelyezkedő istálló vonalát követő tompaszögben törve, tálaló és mosogatópult határol, gránit munkalap fedéssel. A kemencétől jobbra, a kémény köré rendezve áll a sütő nélkül készült takaréktűzhely, amely új Salgó platnit kapott, valamint a grillező, gránit előtét munkalapocskával, de bográcsozó nélkül. Itt külön bográcsozó készült a tetőn kívül, az íves kőpaddal határolt terület közepén. (Egyes fotók elkészülte pillanatában még a bográcsozó felső pereme nem volt kifugázva, de természetesen ez nem maradt így.) Ezúttal a tetőszerkezetet nem mi építettünk.
Mind a gazdáknak, mind vendégeiknek sok örömöt, sok jó kemencés ételt és kellemes időtöltést kívánunk!

Kapcsolódó szolgáltatások

Búbos kemence, kültéri és beltéri kemencék tervezése, építése

A búbos kemence régen szinte minden ház, illetve konyha központi eleme volt, amely a téli hideg idején meleget biztosított a család számára, de olyan ételek is készültek benne, mint például a házi kenyér, hamuban sült pogácsa vagy a héjában sült krumpli. Ma már kevesebb háztartást ékesít egy búbos kemence, de ahol megtalálható, ott garantáltan a helyiség egyik esztétikus és bámulatba ejtő látványossága.

Egy kültéri kemence vagy egy kerti kombinált főzőhely központi eleme lehet egy jó társasági eseménynek, baráti találkozóknak, családi összejöveteleknek. A társaság adott, az ízletes fogások csak Önön múlnak, viszont a búbos kemence építésében mi vagyunk a szakértők.   
 
Válasszon minket, hogy teljes legyen konyhája vagy kertje egy búbos kemencével!

Kerti főzőhelyek tervezése és kivitelezése

A kerti sütögető kertünk igazi ékessége lehet, legyen ez egy búbos kemence, kerti grill, pizzasütő vagy egy komplett, igényesen kivitelezett kerti konyha. Mielőtt azonban Ön is kerti sütögető tervezésébe fogna, érdemes több szempontot átgondolni, hogy megtalálja a leginkább ideális kerti főzőhelyet.

Bízza szakemberre a kerti sütögető kivitelezését! Célunk, hogy minőségi alapanyagokból egy örök életre szóló kerti sütögetőt tervezzünk és építsünk Önnek.

Ajánlatkérés