Nagykörűi kerti konyha kemencével

Fogadó a Suttogóhoz

Egy szimpatikus értelmiségi házaspár lépésről lépésre valósítja meg álmait, hétre-hétre, hónapról hónapra tökéletesítve, bővítve és javítva a Nagykörűn található, egyébként is fantasztikusan jó adottságokkal rendelkező fogadóját. A területen már nem csak jó színvonalú vidéki szálláshely, hanem ízes ételeket felszolgáló konyha és étterem, lovasoktatás, továbbá a szabadidő hasznos és pihentető eltöltését szolgáló egyéb lehetőségek is adottak. Részletek: http://www.suttogoetterem.hu
Örömmel vettük megkeresésüket, de még nagyobb örömmel vettünk részt értékteremtő munkájukban, és építettük meg az általuk a terület egy akkor még üres zugába megálmodott kerti kemence komplexumot.
A kemence a már jól ismert Kemax technológiával épült dupla falú robosztus darab, a fogadó lovas motívumos díszítő logójával a homlokán, melyet balról, a szemben elhelyezkedő istálló vonalát követő tompaszögben törve, tálaló és mosogatópult határol, gránit munkalap fedéssel. A kemencétől jobbra, a kémény köré rendezve áll a sütő nélkül készült takaréktűzhely, amely új Salgó platnit kapott, valamint a grillező, gránit előtét munkalapocskával, de bográcsozó nélkül. Itt külön bográcsozó készült a tetőn kívül, az íves kőpaddal határolt terület közepén. (Egyes fotók elkészülte pillanatában még a bográcsozó felső pereme nem volt kifugázva, de természetesen ez nem maradt így.) Ezúttal a tetőszerkezetet nem mi építettünk.
Mind a gazdáknak, mind vendégeiknek sok örömöt, sok jó kemencés ételt és kellemes időtöltést kívánunk!

Kapcsolódó szolgáltatások

Kemencék tervezése és építése

Minden Kemax kemencére örök garancia!
Kattintson a részletekért! Kérjen ajánlatot, vagy kérdezzen, mi örömmel válaszolunk!

Kerti főzőhelyek tervezése és kivitelezése

Minden Kemax kerti grillre, bográcsozóra és főzőhelyre örök garancia!
Kattintson a részletekért! Kérjen ajánlatot, vagy kérdezzen, mi örömmel válaszolunk!

Ajánlatkérés