Nagyméretű kerti konyha Veresegyházán

Gyönyörű hagyományos nagyméretú kerti konyha, nagyon szép kiegészítőkkel kombinálva.

Igényes és jó ízlésű házaspárral folyamatosan egyeztetve épült meg ez a kerti konyha.

A kert egyik sarka kinálta magát az elhelyezésre, amit érzésünk szerint sikerült jól kihasználnunk. A  tető, egy része pillérekre épült, a szomszédok felé pedig téglafallal zártuk a teret. A kerti konyhában a megrendelő kérésére nagyméretú boltíveket készítettünk.

Minden fontos egység helyet kapott a kerti konyhában. Dupla falú Kemax búbos kemence, épített takaréktűzhely, kéménybe kötött grillező,  szép mosogató egység, a pultok alatt pedig egy borhűtő is helyet kapott. Kialakítotunk egy kamrát is valamint a konyha mögött egy vizes helyiséget Wc és tusoló résszel. A padló hidegburkolatot kapott.

A díszítő elemek, lámpák, és polcok  tálalószekrény pad és székek szép stílusjegyeket képeznek, amelyek mind emelik a hely értékét, és tovább javítják hangulatát. A kiegészítő elemek megálmodása és beszerzése a tulajdonosok kreativitását tükrözi.

Használják jó egészségben, örömmel, sokáig!

Kapcsolódó szolgáltatások

Kerti főzőhelyek tervezése és kivitelezése

A kerti sütögető kertünk igazi ékessége lehet, legyen ez egy búbos kemence, kerti grill, pizzasütő vagy egy komplett, igényesen kivitelezett kerti konyha. Mielőtt azonban Ön is kerti sütögető tervezésébe fogna, érdemes több szempontot átgondolni, hogy megtalálja a leginkább ideális kerti főzőhelyet.

Bízza szakemberre a kerti sütögető kivitelezését! Célunk, hogy minőségi alapanyagokból egy örök életre szóló kerti sütögetőt tervezzünk és építsünk Önnek.

Ajánlatkérés