Nagyvenyimi kerti konyha

Korábban épült családi ház frissen
átalakult kertjében szép kerti konyha.

Az igényes megrendelő házaspár, kertjének teljes átalakítását határozta el, ahol helyet kapott az új kerti konyha.
A kemence a szokásos, dupla falú, hátulsó kéményes modell, a grillező nem kombinált, mert külön bográcsozó is kialakításra került az egység szélén. A takaréktűzhely sütő nélkül készült. Az egység vasalatai kézi kovácsoltvas munkák, a munkalapok gránitból készültek.
A tető speciális eleme az elülső-középső gerendalábat kiváltó széli dupla talpszelemen a karpántok fölött, ami lehetővé tette a statikailag megfelelő megoldást a középső oszlop nélkül is.
A kútkáva tetejére a kerti konyha tetejére hasonlító kis tető került, a térburkolat Barabás téglakő.
Legyen sok örömük a kerti konyha használatában!

Kapcsolódó szolgáltatások

Búbos kemence, kültéri és beltéri kemencék tervezése, építése

A búbos kemence régen szinte minden ház, illetve konyha központi eleme volt, amely a téli hideg idején meleget biztosított a család számára, de olyan ételek is készültek benne, mint például a házi kenyér, hamuban sült pogácsa vagy a héjában sült krumpli. Ma már kevesebb háztartást ékesít egy búbos kemence, de ahol megtalálható, ott garantáltan a helyiség egyik esztétikus és bámulatba ejtő látványossága.

Egy kültéri kemence vagy egy kerti kombinált főzőhely központi eleme lehet egy jó társasági eseménynek, baráti találkozóknak, családi összejöveteleknek. A társaság adott, az ízletes fogások csak Önön múlnak, viszont a búbos kemence építésében mi vagyunk a szakértők.   
 
Válasszon minket, hogy teljes legyen konyhája vagy kertje egy búbos kemencével!

Kerti főzőhelyek tervezése és kivitelezése

A kerti sütögető kertünk igazi ékessége lehet, legyen ez egy búbos kemence, kerti grill, pizzasütő vagy egy komplett, igényesen kivitelezett kerti konyha. Mielőtt azonban Ön is kerti sütögető tervezésébe fogna, érdemes több szempontot átgondolni, hogy megtalálja a leginkább ideális kerti főzőhelyet.

Bízza szakemberre a kerti sütögető kivitelezését! Célunk, hogy minőségi alapanyagokból egy örök életre szóló kerti sütögetőt tervezzünk és építsünk Önnek.

Ajánlatkérés