Nagyvenyimi kerti konyha

Korábban épült családi ház frissen
átalakult kertjében szép kerti konyha.

Az igényes megrendelő házaspár, kertjének teljes átalakítását határozta el, ahol helyet kapott az új kerti konyha.
A kemence a szokásos, dupla falú, hátulsó kéményes modell, a grillező nem kombinált, mert külön bográcsozó is kialakításra került az egység szélén. A takaréktűzhely sütő nélkül készült. Az egység vasalatai kézi kovácsoltvas munkák, a munkalapok gránitból készültek.
A tető speciális eleme az elülső-középső gerendalábat kiváltó széli dupla talpszelemen a karpántok fölött, ami lehetővé tette a statikailag megfelelő megoldást a középső oszlop nélkül is.
A kútkáva tetejére a kerti konyha tetejére hasonlító kis tető került, a térburkolat Barabás téglakő.
Legyen sok örömük a kerti konyha használatában!
 

Kerti konyha

Korábban épült, nagyvenyimi családi ház frissen átalakult kertjében látható ez a szép kerti konyha.

 

Kerti konyha építés kemencével

Az igényes megrendelő házaspár kertjének teljes átalakítását határozta el, és az új kertben helyet szántak az új kerti konyhának is.

A kemence a szokásos, duplafalú, hátulsó kéményes modell, a grillező nem kombinált, mert külön bográcsozó is kialakításra került az egység szélén. A takaréktűzhely sütő nélkül készült. Az egység vasalatai kézi kovácsoltvas munkák, a munkalapok gránitból készültek.

A tető speciális eleme az elülső-középső gerendalábat kiváltó széli dupla talpszelemen a karpántok fölött, ami lehetővé tette a statikailag megfelelő megoldást a középső oszlop nélkül is.

A kútkáva tetejére a kerti konyha tetejére hasonlító kis tető került, a térburkolat Barabás téglakő.

 

A kültéri konyha elemei

A kerti konyha az otthonunk kiterjesztése a szabadba, ahol a főzés és az étkezés élvezetét élhetjük át a természet közelségében. Ahhoz, hogy egy tökéletes kerti konyhát alakítsunk ki, fontos megérteni annak elemeit. Az első és legfontosabb elem a grillező, amelyben húsokat, zöldségeket és akár tenger gyümölcseit süthetjük, grillezhetjük. A grillezők különböző típusokban és méretekben elérhetők, például gáz-, szén- vagy elektromos grillező formájában. A másik fontos elem a munkalap, amelyen elkészíthetjük és előkészíthetjük az ételeket. Az ideális munkalap tartós anyagból, például gránitból vagy rozsdamentes acélból készül, könnyen tisztítható és ellenáll az időjárási viszonyoknak. További elemek közé tartozhatnak a mosogató, a tárolók és a polcok, amelyek lehetővé teszik az eszközök, fűszerek és egyéb kiegészítők rendezett tárolását.

 

Kerti grillező

A kerti grillező az egyik legfontosabb és legnépszerűbb eleme a kerti konyháknak. A grillezés hagyománya régóta része az életünknek. A grillezők különböző típusai közül választhatunk, például a hagyományos széngrillező, a gázgrillező vagy akár a kombinált grillező sütővel. A grillezők lehetőséget nyújtanak az egyszerű hamburgerek és húsok sütésére, valamint a különlegesebb fogások elkészítésére, mint például a grillezett zöldségek vagy a tenger gyümölcsei. A megfelelő hőmérséklet és időzítés betartásával grillezőnkben ínycsiklandó és tökéletesen sült ételeket készíthetünk.

 

Kerti bográcsozó

A kerti bográcsozó egy másik népszerű eszköz a kerti konyhákban. A bográcsozás egy társas és ízletes élmény, ahol a család és barátok összegyűlnek, hogy élvezzenek egy jóízű, bográcsban főtt ételt. A bográcsozás során különféle ételkülönlegességeket készíthetünk, például gulyást, pörköltet vagy egyéb húsos vagy zöldséges fogásokat. A bográcsozás hagyománya melegséget és közösséget teremt, és a kerti bográcsozó lehetővé teszi, hogy ezt a hagyományt ápoljuk és élvezzük a szabadban.

A kerti konyha tervezése és építése izgalmas lehetőségeket kínál a szabadban történő főzés és étkezés szerelmeseinek. Az épített kerti konyha szabadtéri étkezési élményt nyújt, ahol a természet közelségében főzhetünk és élvezhetjük az étkezést családunk és barátaink körében. Legyen szó egy modern és stílusos kerti konyháról vagy egy rusztikus és hagyományos kialakításról, a kerti konyha egy olyan hely, ahol az étel szeretete és a közösség élménye összetalálkozik.

Kapcsolódó szolgáltatások

Búbos kemence, kültéri és beltéri kemencék tervezése, építése

A búbos kemence régen szinte minden ház, illetve konyha központi eleme volt, amely a téli hideg idején meleget biztosított a család számára, de olyan ételek is készültek benne, mint például a házi kenyér, hamuban sült pogácsa vagy a héjában sült krumpli. Ma már kevesebb háztartást ékesít egy búbos kemence, de ahol megtalálható, ott garantáltan a helyiség egyik esztétikus és bámulatba ejtő látványossága.

Egy kültéri kemence vagy egy kerti kombinált főzőhely központi eleme lehet egy jó társasági eseménynek, baráti találkozóknak, családi összejöveteleknek. A társaság adott, az ízletes fogások csak Önön múlnak, viszont a búbos kemence építésében mi vagyunk a szakértők.   
 
Válasszon minket, hogy teljes legyen konyhája vagy kertje egy búbos kemencével!

Kerti főzőhelyek tervezése és kivitelezése

A kerti sütögető kertünk igazi ékessége lehet, legyen ez egy búbos kemence, kerti grill, pizzasütő vagy egy komplett, igényesen kivitelezett kerti konyha. Mielőtt azonban Ön is kerti sütögető tervezésébe fogna, érdemes több szempontot átgondolni, hogy megtalálja a leginkább ideális kerti főzőhelyet.

Bízza szakemberre a kerti sütögető kivitelezését! Célunk, hogy minőségi alapanyagokból egy örök életre szóló kerti sütögetőt tervezzünk és építsünk Önnek.

Ajánlatkérés