Nyíregyházi kerti konyha

Korábban épült családi ház udvarán megvalósult kerti konyha.

Egy már meglévő építmény átalakítása során nyertük a szélvédett teret az igényes család kertjében épült, minden fontosabb konyhai funkciót magában rejtő, nagyméretű kerti konyha számára.
A szinte kötelező takaréktűzhelyen túl, a megrendelő igénye szerint nagyméretű tálcás mosogató, hűtőszekrény számára kialakított épített pultrekesz, nagyméretű munkapultok kaptak helyet a központi sarkot méltóságteljesen kitöltő nagy, hátulsó kéményes búboskemence környezetében, melynek jó huzatú kéménye áttöri a kis építmény tetejét.
A munkalapok borítása mindenütt 3 cm vastag gránitlap, ami kopás- és időtállóvá teszi a pultokat. A mosogató, sőt még a csaptelep is gránit,. A régi téglákat egyesével válogattuk, hogy a megrendelő igényének megfelelő színvilágot ki tudjuk alakítani. A vasalatok itt is egyedi kézi kovácsmunkák, egyenként, külön-külön, nagy szeretettel formálódtak a kovácsunk keze alatt.
A végeredmény önmagáért beszél, használják egészséggel, sokáig.

Kapcsolódó szolgáltatások

Búbos kemence, kültéri és beltéri kemencék tervezése, építése

A búbos kemence régen szinte minden ház, illetve konyha központi eleme volt, amely a téli hideg idején meleget biztosított a család számára, de olyan ételek is készültek benne, mint például a házi kenyér, hamuban sült pogácsa vagy a héjában sült krumpli. Ma már kevesebb háztartást ékesít egy búbos kemence, de ahol megtalálható, ott garantáltan a helyiség egyik esztétikus és bámulatba ejtő látványossága.

Egy kültéri kemence vagy egy kerti kombinált főzőhely központi eleme lehet egy jó társasági eseménynek, baráti találkozóknak, családi összejöveteleknek. A társaság adott, az ízletes fogások csak Önön múlnak, viszont a búbos kemence építésében mi vagyunk a szakértők.   
 
Válasszon minket, hogy teljes legyen konyhája vagy kertje egy búbos kemencével!

Kerti főzőhelyek tervezése és kivitelezése

A kerti sütögető kertünk igazi ékessége lehet, legyen ez egy búbos kemence, kerti grill, pizzasütő vagy egy komplett, igényesen kivitelezett kerti konyha. Mielőtt azonban Ön is kerti sütögető tervezésébe fogna, érdemes több szempontot átgondolni, hogy megtalálja a leginkább ideális kerti főzőhelyet.

Bízza szakemberre a kerti sütögető kivitelezését! Célunk, hogy minőségi alapanyagokból egy örök életre szóló kerti sütögetőt tervezzünk és építsünk Önnek.

Ajánlatkérés