Pest megyei kerti konyha

Gyönyörű hagyományos kerti konyha, nagyon szép kiegészítőkkel kombinálva.

 

Igényes és jó ízlésű fiatal házaspárral folyamatosan egyeztetve épült meg ez a kerti konyha.

A kert sarka kinálta magát az elhelyezésre, amit érzésünk szerint sikerült jól kihasználnunk. A kontyolt tető, egy része pillérekre épült, a szomszédok felé pedig téglafallal zártuk a teret. A tető egyik talpszelemenén egy hinta is helyet kapott.

Minden fontos egység helyet kapott a kerti konyhában. Dupla falú Kemax búbos kemence, Salgó tűzhely, kéménybe kötött grillező, külön bográcsozó a pult végén, szép mosogató egység, a pultok alatt pedig egy borhűtő is helyet kapott. A pultok alatti nyitott részekbe a kertikonyhával harmonizáló ajtókat építettünk be. A megrendelő rendelkezett egy Salgó tűzhellyel és szerette volna ha a kerti konyha részévé válna. A tűzhely teljes felújítás után került beépítésre.

A díszítő elemek, lámpák, és polcok szép stílusjegyeket képeznek, amelyek mind emelik a hely értékét, és tovább javítják hangulatát. A kiegészítő elemek megálmodása és beszerzése a tulajdonosok kreativitását tükrözi.

Használják jó egészségben, örömmel, sokáig!

Kerti konyha építés Pest megyében

Kapcsolódó szolgáltatások

Búbos kemence, kültéri és beltéri kemencék tervezése, építése

A búbos kemence régen szinte minden ház, illetve konyha központi eleme volt, amely a téli hideg idején meleget biztosított a család számára, de olyan ételek is készültek benne, mint például a házi kenyér, hamuban sült pogácsa vagy a héjában sült krumpli. Ma már kevesebb háztartást ékesít egy búbos kemence, de ahol megtalálható, ott garantáltan a helyiség egyik esztétikus és bámulatba ejtő látványossága.

Egy kültéri kemence vagy egy kerti kombinált főzőhely központi eleme lehet egy jó társasági eseménynek, baráti találkozóknak, családi összejöveteleknek. A társaság adott, az ízletes fogások csak Önön múlnak, viszont a búbos kemence építésében mi vagyunk a szakértők.   
 
Válasszon minket, hogy teljes legyen konyhája vagy kertje egy búbos kemencével!

Kerti főzőhelyek tervezése és kivitelezése

A kerti sütögető kertünk igazi ékessége lehet, legyen ez egy búbos kemence, kerti grill, pizzasütő vagy egy komplett, igényesen kivitelezett kerti konyha. Mielőtt azonban Ön is kerti sütögető tervezésébe fogna, érdemes több szempontot átgondolni, hogy megtalálja a leginkább ideális kerti főzőhelyet.

Bízza szakemberre a kerti sütögető kivitelezését! Célunk, hogy minőségi alapanyagokból egy örök életre szóló kerti sütögetőt tervezzünk és építsünk Önnek.

Kemence építés és kerti konyha tervezés

Búbos kemencét, komplett kerti konyhát képzelt el otthonába? Közösen megvalósíthatjuk álmait! Ön adja az ötleteket, mi megtervezzük és kivitelezzük beltéri vagy kültéri kemencéjét, nyári konyháját

Bízza a kemence építését a KEMAX-ra! Nézze meg referenciáinkat, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon! 

Ajánlatkérés