Sajóörösi kerti konyha

Igényes környezetben épült családi ház kertjében épült  kerti konyha tárolóval..

Hangulatos kerti konyha a kert végében.

Megrendelőink szép kerti konyha nyújtotta közösségi élményre is vágytak.

Örömmel terveztük és építettük meg kerti konyhájukat, mely egység minden fontos elemet tartalmaz. Hátra, a szomszéd felé lezárt fallal határoltuk a mosogató és a tálalópult fölött, egyebekeben a szokásos dupla falú Kemax búbos kemence, kombinált grillező, épített takaréktűzhely és különálló bográcsozó kapott helyet a konyhában. A pult alatti részekre ajtókat készítettünk. A kerti konyha mögött nagyméretü tárolót is építettünk.

A tetőszerkezet igényes, alulról lambériázott fenyő, cserép fedéssel.

Használják sokáig, jó egészségben, örömmel!

Kapcsolódó szolgáltatások

Kerti főzőhelyek tervezése és kivitelezése

A kerti sütögető kertünk igazi ékessége lehet, legyen ez egy búbos kemence, kerti grill, pizzasütő vagy egy komplett, igényesen kivitelezett kerti konyha. Mielőtt azonban Ön is kerti sütögető tervezésébe fogna, érdemes több szempontot átgondolni, hogy megtalálja a leginkább ideális kerti főzőhelyet.

Bízza szakemberre a kerti sütögető kivitelezését! Célunk, hogy minőségi alapanyagokból egy örök életre szóló kerti sütögetőt tervezzünk és építsünk Önnek.

Kemence építés és kerti konyha tervezés

Búbos kemencét, komplett kerti konyhát képzelt el otthonába? Közösen megvalósíthatjuk álmait! Ön adja az ötleteket, mi megtervezzük és kivitelezzük beltéri vagy kültéri kemencéjét, nyári konyháját

Bízza a kemence építését a KEMAX-ra! Nézze meg referenciáinkat, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon! 

Ajánlatkérés