Szegedi kombinált kerti konyha

Minden igényt kielégítő,
kombinált kerti konyha.
 

Szépen kialakított kerti környezetbe került a nagy területű, kellemes vonalakkal határolt, sok szép ívet rajzoló kerti konyha.
A tető alatt helyet kapott egy két fő részre tagolódó közösségi tér, dupla falú búboskemence, grillező, külön bográcsozó, takaréktűzhely, mosogató és sok-sok munkapult, sok-sok tárolórekesszel, hűtővel, gázégővel, stb.
A boltíves fatárolók, az íves alaprajzi vonalak, a félkörív ülőke, valamint az egyszerű, de igényes fa ajtók egyedi jelleget kölcsönöznek az építménynek.
Használják sokáig jó egészségben!

Kapcsolódó szolgáltatások

Búbos kemence, kültéri és beltéri kemencék tervezése, építése

A búbos kemence régen szinte minden ház, illetve konyha központi eleme volt, amely a téli hideg idején meleget biztosított a család számára, de olyan ételek is készültek benne, mint például a házi kenyér, hamuban sült pogácsa vagy a héjában sült krumpli. Ma már kevesebb háztartást ékesít egy búbos kemence, de ahol megtalálható, ott garantáltan a helyiség egyik esztétikus és bámulatba ejtő látványossága.

Egy kültéri kemence vagy egy kerti kombinált főzőhely központi eleme lehet egy jó társasági eseménynek, baráti találkozóknak, családi összejöveteleknek. A társaság adott, az ízletes fogások csak Önön múlnak, viszont a búbos kemence építésében mi vagyunk a szakértők.   
 
Válasszon minket, hogy teljes legyen konyhája vagy kertje egy búbos kemencével!

Kerti főzőhelyek tervezése és kivitelezése

A kerti sütögető kertünk igazi ékessége lehet, legyen ez egy búbos kemence, kerti grill, pizzasütő vagy egy komplett, igényesen kivitelezett kerti konyha. Mielőtt azonban Ön is kerti sütögető tervezésébe fogna, érdemes több szempontot átgondolni, hogy megtalálja a leginkább ideális kerti főzőhelyet.

Bízza szakemberre a kerti sütögető kivitelezését! Célunk, hogy minőségi alapanyagokból egy örök életre szóló kerti sütögetőt tervezzünk és építsünk Önnek.

Ajánlatkérés