Szolnoki kerti konyha 2.

Hangulatos gyönyörű Kerti konyha.

A kert  hátsó részének átátalakítása során nyertük a szélvédett teret - az igényes család kertjében épült, minden fontosabb konyhai funkciót magában rejtő - kerti konyha számára.
A szokásos dupla falú kültéri búbos kemencénk uralja itt is a konyhát, a szinte kötelező takaréktűzhelyen  és grillezőn túl, a megrendelő igénye szerint nagyméretű tálcás mosogató, és nagyméretű munkapultok kaptak helyet a központi sarkot méltóságteljesen kitöltő nagy, hátulsó kéményes búboskemence környezetében.
A munkalapok borítása mindenütt 3 cm vastag gránitlap, ami kopás- és időtállóvá teszi a pultokat. A mosogató, és csaptelep is gránit. A pultok alatti részekre egyedi ajtókat készítettünk. A felhasznált anyagok érzésünk szerint teljesen harmonizálnak egymással, barátságos és meleg hangulatot kölcsönöznek ennek a gyönyörű alkotásnak.
A járófelszín itt is térkő, a tetőszerkezet igényes, alulról lambériázott fenyő, cserép fedéssel.
A végeredmény önmagáért beszél, használják egészséggel, sokáig.

Kapcsolódó szolgáltatások

Kemence építés és kerti konyha tervezés

Búbos kemencét, komplett kerti konyhát képzelt el otthonába? Közösen megvalósíthatjuk álmait! Ön adja az ötleteket, mi megtervezzük és kivitelezzük beltéri vagy kültéri kemencéjét, nyári konyháját

Bízza a kemence építését a KEMAX-ra! Nézze meg referenciáinkat, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon! 

Ajánlatkérés