Szolnoki kemence-grill

Szolnoki kemence-grill kombináció a medence mellett.

Egy szolnoki ház udvarát díszíti és teszi boldoggá lakóit ez a kombinált grill, kemence és bográcsozó. Megrendelőnk a térben kiemelt medencéje mellé képzelte el a kerti főzőhelyet, melyet örömmel terveztünk és építettünk meg számára. 

 


Három az egyben: grill, kemence és bográcsozó

Ha Ön is úgy érzi, hogy nehezen tudna dönteni egy grill, kemence vagy bográcsozó között, akkor érdemes a három tökéletes kombinációját megépíttetni mesterembereinkkel. Ezeknek az elemeknek az ötvözete lehetővé teszi, hogy akár többféle étel süljön egyszerre egy nagyobb társaság megvendégelésekor, de használhatjuk külön-külön is a főzőhelyeket. 
 

KEMAX grill, kemence és bográcsozó

Az épített grill, kemence, kerti konyha mindig egy nagy, de annál inkább jobb döntés. Nem csak a döntésben, de a tervezésben és a kivitelezésben is segítünk Önnek! Ha szükséges, belső építész és mesteremberek bevonásával rajzoljuk meg álmai kerti konyhájának tervrajzát, majd építjük meg bel- vagy kültéri kemencéjét, grillezőjét, bográcsozóját és szalonnasütőjét. 
 
A KEMAX-nál célunk, hogy megőrizzük a Kárpát-medence őrzött hagyományait, magyar alapanyagokból magyar szokások szerint kivitelezzük a bel- vagy kültéri konyha elemeit. 
 
Kérjen ajánlatot vagy bővebb információt, mi bármikor az Ön rendelkezésére állunk!
 

Kapcsolódó szolgáltatások

Búbos kemence, kültéri és beltéri kemencék tervezése, építése

A búbos kemence régen szinte minden ház, illetve konyha központi eleme volt, amely a téli hideg idején meleget biztosított a család számára, de olyan ételek is készültek benne, mint például a házi kenyér, hamuban sült pogácsa vagy a héjában sült krumpli. Ma már kevesebb háztartást ékesít egy búbos kemence, de ahol megtalálható, ott garantáltan a helyiség egyik esztétikus és bámulatba ejtő látványossága.

Egy kültéri kemence vagy egy kerti kombinált főzőhely központi eleme lehet egy jó társasági eseménynek, baráti találkozóknak, családi összejöveteleknek. A társaság adott, az ízletes fogások csak Önön múlnak, viszont a búbos kemence építésében mi vagyunk a szakértők.   
 
Válasszon minket, hogy teljes legyen konyhája vagy kertje egy búbos kemencével!

Kerti főzőhelyek tervezése és kivitelezése

A kerti sütögető kertünk igazi ékessége lehet, legyen ez egy búbos kemence, kerti grill, pizzasütő vagy egy komplett, igényesen kivitelezett kerti konyha. Mielőtt azonban Ön is kerti sütögető tervezésébe fogna, érdemes több szempontot átgondolni, hogy megtalálja a leginkább ideális kerti főzőhelyet.

Bízza szakemberre a kerti sütögető kivitelezését! Célunk, hogy minőségi alapanyagokból egy örök életre szóló kerti sütögetőt tervezzünk és építsünk Önnek.

Ajánlatkérés