Szolnoki kemence-grill

Szolnoki kemence-grill kombináció a medence mellett.

Egy szolnoki ház udvarát díszíti és teszi boldoggá lakóit ez a kombinált grill, kemence és bográcsozó. Megrendelőnk a térben kiemelt medencéje mellé képzelte el a kerti főzőhelyet, melyet örömmel terveztünk és építettünk meg számára. 

 

Kemence és grillező építés

Cikkünkben bemutatunk egy általunk tervezett és kivitelezett kemence és grillező együttest, amelyet szolnoki megrendelőnk kért tőlünk. Ezután kitérünk ennek a kombinációnak az általános tudnivalóira is. Tartson velünk!

 

Kemence, grillező és bográcsozó építése Szolnokon

Egy szolnoki ház udvarát díszíti és teszi boldoggá lakóit ez a kombinált grill, kemence és bográcsozó. Megrendelőnk a térben kiemelt medencéje mellé képzelte el a kerti főzőhelyet, amelyet örömmel terveztünk és építettünk meg számára.

Ha ön is úgy érzi, hogy nehezen tudna dönteni egy grill, kemence vagy bográcsozó között, akkor érdemes e három tökéletes kombinációját megépíttetni mesterembereinkkel. Ezeknek az elemeknek az ötvözete lehetővé teszi, hogy akár többféle étel süljön egyszerre egy nagyobb társaság megvendégelésekor, de használhatjuk külön-külön is a főzőhelyeket.

Az épített grill, kemence, kerti konyha mindig egy nagy, de annál inkább jobb döntés. Nemcsak a döntésben, de a tervezésben és a kivitelezésben is segítünk önnek! Ha szükséges, belsőépítész és mesteremberek bevonásával rajzoljuk meg álmai kerti konyhájának tervrajzát, majd építjük meg bel- vagy kültéri kemencéjét, grillezőjét, bográcsozóját és szalonnasütőjét.

 A Kemaxnál célunk, hogy megőrizzük a Kárpát-medence hagyományait, magyar alapanyagokból, magyar szokások szerint kivitelezzük a bel- vagy kültéri konyha elemeit.

 

Otthoni grillező építése: lépésről lépésre

Az otthoni grillező építése izgalmas kihívás, amely lehetővé teszi, hogy saját szabadtéri főzőhelyet alakítsunk ki. A grillező lépésről lépésre történő építése egyszerű és sikerrel kecsegtető projekt. Először határozzuk meg a grillező helyét a kertben, majd készítsünk alapot, például betonból vagy térkőből. Ez biztosítja a stabil alapot a grillező számára. A következő lépés a grillező vázának vagy keretének kialakítása. Használhatunk tégla, beton vagy acél elemeket, amelyek tartósságot és stabilitást biztosítanak. Ezután telepítsük a grillező rácsot és a szükséges kiegészítőket, például hőmérőt vagy munkapultot. Ne felejtsük el a füstelvezető kéményt sem, hogy a füst és a gőz könnyen távozhasson. Végül, teszteljük le a grillező működését, és élvezzük az otthon készült ízletes ételeket!

 

A legjobb anyagok a kerti kemence és grillező építéséhez

A kemence és grillező építéséhez fontos minőségi anyagokat választani. A kemencéhez ajánlott tűzálló tégla vagy kő, amelyek ellenállnak a magas hőmérsékletnek és biztosítják a tartósságot. A grillező keretének vagy vázának acélt vagy masszív fát használhatunk, amelyek stabil és erős szerkezetet biztosítanak. A grillező rácsának rozsdamentes acélból készülőt érdemes választani, mivel annak hosszú az élettartama és könnyű tisztítani. Ne feledjük, hogy a minőségi anyagok hozzájárulnak az építés hosszútávú sikeréhez és az ételek ízletes elkészítéséhez!

 

A kerti konyha előnyei

A kerti konyha építése számos előnnyel jár. Először is, lehetővé teszi, hogy szabadtéren élvezhessük a főzést és az étkezést. A kerti konyha kialakítása lehetővé teszi, hogy a szabadban élvezzük az ízletes grillételeket és sütéseket. Emellett a kerti konyha családi és baráti összejövetelek ideális helyszíne lehet, hiszen megteremti az alkalmat a közös főzésre és étkezésre. A kerti konyha egyaránt lehet praktikus és stílusos, hozzájárulva a kert szépségéhez és az otthon hangulatához. Élvezze a friss levegőt, a természet közelségét és a szabadtéri kulináris élményeket a saját kerti konyhájában!


Három az egyben: grill, kemence és bográcsozó

Ha Ön is úgy érzi, hogy nehezen tudna dönteni egy grill, kemence vagy bográcsozó között, akkor érdemes a három tökéletes kombinációját megépíttetni mesterembereinkkel. Ezeknek az elemeknek az ötvözete lehetővé teszi, hogy akár többféle étel süljön egyszerre egy nagyobb társaság megvendégelésekor, de használhatjuk külön-külön is a főzőhelyeket. 
 

KEMAX grill, kemence és bográcsozó

Az épített grill, kemence, kerti konyha mindig egy nagy, de annál inkább jobb döntés. Nem csak a döntésben, de a tervezésben és a kivitelezésben is segítünk Önnek! Ha szükséges, belső építész és mesteremberek bevonásával rajzoljuk meg álmai kerti konyhájának tervrajzát, majd építjük meg bel- vagy kültéri kemencéjét, grillezőjét, bográcsozóját és szalonnasütőjét. 
 
A KEMAX-nál célunk, hogy megőrizzük a Kárpát-medence őrzött hagyományait, magyar alapanyagokból magyar szokások szerint kivitelezzük a bel- vagy kültéri konyha elemeit. 
 
Kérjen ajánlatot vagy bővebb információt, mi bármikor az Ön rendelkezésére állunk!
 

Kapcsolódó szolgáltatások

Búbos kemence, kültéri és beltéri kemencék tervezése, építése

A búbos kemence régen szinte minden ház, illetve konyha központi eleme volt, amely a téli hideg idején meleget biztosított a család számára, de olyan ételek is készültek benne, mint például a házi kenyér, hamuban sült pogácsa vagy a héjában sült krumpli. Ma már kevesebb háztartást ékesít egy búbos kemence, de ahol megtalálható, ott garantáltan a helyiség egyik esztétikus és bámulatba ejtő látványossága.

Egy kültéri kemence vagy egy kerti kombinált főzőhely központi eleme lehet egy jó társasági eseménynek, baráti találkozóknak, családi összejöveteleknek. A társaság adott, az ízletes fogások csak Önön múlnak, viszont a búbos kemence építésében mi vagyunk a szakértők.   
 
Válasszon minket, hogy teljes legyen konyhája vagy kertje egy búbos kemencével!

Kerti főzőhelyek tervezése és kivitelezése

A kerti sütögető kertünk igazi ékessége lehet, legyen ez egy búbos kemence, kerti grill, pizzasütő vagy egy komplett, igényesen kivitelezett kerti konyha. Mielőtt azonban Ön is kerti sütögető tervezésébe fogna, érdemes több szempontot átgondolni, hogy megtalálja a leginkább ideális kerti főzőhelyet.

Bízza szakemberre a kerti sütögető kivitelezését! Célunk, hogy minőségi alapanyagokból egy örök életre szóló kerti sütögetőt tervezzünk és építsünk Önnek.

Ajánlatkérés