Szolnoki grill, kemence és bográcsozó

Egy szolnoki ház udvarát díszíti és teszi boldoggá lakóit ez a kombinált grill, kemence és bográcsozó. Megrendelőnk a térben kiemelt medencéje mellé képzelte el a kerti főzőhelyet, melyet örömmel terveztünk és építettünk meg számára. 

Miért volt kiváló választás ez a mesterhármas, és hogyan ékesítheti az Ön kertjét is egy, a Szolnokon épült grill, kemence és bográcsozóhoz hasonló kerti főzőhely? Kérjen ajánlatot, mi készséggel állunk rendelkezésre!


Három az egyben: grill, kemence és bográcsozó

Ha Ön is úgy érzi, hogy nehezen tudna dönteni egy grill, kemence vagy bográcsozó között, akkor érdemes a három tökéletes kombinációját megépíttetni mesterembereinkkel. Ezeknek az elemeknek az ötvözete lehetővé teszi, hogy akár többféle étel süljön egyszerre egy nagyobb társaság megvendégelésekor, de használhatjuk külön-külön is a főzőhelyeket. 
 
A szolnoki udvarban a dupla falú Kemax búbos kemence mellé egy bográcsozóval kombinált grillező került, a szokásos módon, igényesen tisztított és fugázott anyagból építve. Célunk, hogy minden egyes megrendelőnk maximálisan elégedett legyen az épített grill, kemence vagy bográcsozó általuk választott modelljével, ezért mindig minőségi alapanyagból, precízen és legnagyobb szakmai tudásunk szerint dolgozunk.
 

Mi alapján válasszunk grill, kemence típust?Szolnoki grill kemence | KEMAX

A kerti konyha építés sokszor egy kihívásokkal teli feladat, nem csak a mesteremberek, de a megrendelők számára is. Egy komplett kerti konyha magába foglalja a kemencét, grillezőt, bográcsozót, valamint a mosogató és előkészítő felületet is. Akkor érdemes kerti konyhát építtetni, ha elengedő hely áll rendelkezésre az udvarában, úgy gondolja, hogy ki fogja használni a kültéri konyha által nyújtott lehetőségeket, valamint, ha egy megfelelő tetőszerkezet is kerül az egység felé. 
 
Abban az esetben, ha egy önálló grillezőre esne a választás, az első és legfontosabb szempont mérlegelni, hogy mobil vagy épített grill kerüljön kertünkbe. A mobil, faszenes grill bárhová mozdítható, ahol éppen főzni, sütni szeretnénk, míg az épített grill, kemence kombinációja helyhez kötött, de annál inkább egyedibb megoldás. Mérlegeljen és döntsön legjobb belátása szerint! 
 
Mi egyértelműen a grill, kemence építés mellett tennénk le a voksunkat, sőt a legjobb megoldásnak a kombinált grill, kemence és bográcsozó helyet tartjuk, ahol változatos és remek fogások készülhetnek. A búbos kemence napjainkban újra nagy népszerűségnek örvend, hiszen amellett, hogy kitűnő étkek elkészítésére nyújt lehetőséget, különlegessé teszi kertünket. Így, ha egy épített grill, bográcsozó és búbos kemence mellett dönt, nem csak főzőtudását, de kemencéjét is dicsérni fogják vendégei.
 

KEMAX grill, kemence és bográcsozó

Az épített grill, kemence, kerti konyha mindig egy nagy, de annál inkább jobb döntés. Nem csak a döntésben, de a tervezésben és a kivitelezésben is segítünk Önnek! Ha szükséges, belső építész és mesteremberek bevonásával rajzoljuk meg álmai kerti konyhájának tervrajzát, majd építjük meg bel- vagy kültéri kemencéjét, grillezőjét, bográcsozóját és szalonnasütőjét. 
 
A KEMAX-nál célunk, hogy megőrizzük a Kárpát-medence őrzött hagyományait, magyar alapanyagokból magyar szokások szerint kivitelezzük a bel- vagy kültéri konyha elemeit. 
 
Kérjen ajánlatot vagy bővebb információt, mi bármikor az Ön rendelkezésére állunk!
 

Kapcsolódó szolgáltatások

Búbos kemence, kültéri és beltéri kemencék tervezése, építése

A búbos kemence régen szinte minden ház, illetve konyha központi eleme volt, amely a téli hideg idején meleget biztosított a család számára, de olyan ételek is készültek benne, mint például a házi kenyér, hamuban sült pogácsa vagy a héjában sült krumpli. Ma már kevesebb háztartást ékesít egy búbos kemence, de ahol megtalálható, ott garantáltan a helyiség egyik esztétikus és bámulatba ejtő látványossága.

Egy kültéri kemence vagy egy kerti kombinált főzőhely központi eleme lehet egy jó társasági eseménynek, baráti találkozóknak, családi összejöveteleknek. A társaság adott, az ízletes fogások csak Önön múlnak, viszont a búbos kemence építésében mi vagyunk a szakértők.   
 
Válasszon minket, hogy teljes legyen konyhája vagy kertje egy búbos kemencével!

Kerti főzőhelyek tervezése és kivitelezése

A kerti sütögető kertünk igazi ékessége lehet, legyen ez egy búbos kemence, kerti grill, pizzasütő vagy egy komplett, igényesen kivitelezett kerti konyha. Mielőtt azonban Ön is kerti sütögető tervezésébe fogna, érdemes több szempontot átgondolni, hogy megtalálja a leginkább ideális kerti főzőhelyet.

Bízza szakemberre a kerti sütögető kivitelezését! Célunk, hogy minőségi alapanyagokból egy örök életre szóló kerti sütögetőt tervezzünk és építsünk Önnek.

Ajánlatkérés