Szolnoki kerti konyha

Kissé mediterrán hangulatú, elegáns
kerti konyha búbosa kemencével.
 

Megrendelőnk modern környezetbe álmodta meg kerti konyháját, de nem szerette volna a hagyományos értékeket és formákat teljesen feladni.
Úgy terveztük és építettük meg kerti konyhájukat, hogy mind a modernitás, mind a hagyományos értékek és funkcionalitás elvárásainak megfeleljünk. Ezt úgy sikerült elérnünk, hogy a szokásos rusztikus formákat szögletesebbé varázsoltuk, a felületi anyagválasztásban pedig egy mediterrán, modern kerti konyha hangulatát sugárzó anyagcsoport és színvilág kiválasztására törekedtünk.
A konyhában a szokásos és kívánatos elemek kaptak helyet, mint általában: dupla falú búbos kemence, szép épített tűzhely, pultok, mosogató, grillező, és egy a szélre integrált, részben körüljárható különálló bográcsozó egység. A modell különlegessége a teret egyik oldalról záró magasított bárpult, ami további kedves és modern hangulatot áraszt és jó funkcionalitással használható egy baráti összejövetel során.
A környező kerítés burkolati elemeivel is törekedtünk a vizuális egységre és harmóniára. Az új építmény szépen illeszkedik környezetébe, meleg hangulatot árasztva várja a családtagokat és barátokat egy jó sütés-főzésre.
Használják sokáig jó egészségben.

Kapcsolódó szolgáltatások

Kemencék tervezése és építése

Minden Kemax kemencére örök garancia!
Kattintson a részletekért! Kérjen ajánlatot, vagy kérdezzen, mi örömmel válaszolunk!

Ajánlatkérés