Tiszakürti kerti konyha

Komplett, nagyobb társaságokat
is kiszolgáló kerti konyha kemencével.
 

Egy korábban épült kerti konyhánk rekonstrukciójaként készítettük el modellünket.
Az újjáépítés lényeges bővítéssel is járt. A korábbi kemencétől nagyobb kapacitású és lényegesen nagyobb darabot építettünk, kicsit szűkebb grillezővel, a kemencétől balra a két oszlop közében egy takaréktűzhellyel, két oldalán tálalópultokkal és fatárolóval kombinálva.
A kemence dupla falú, hamutérrel és hamuzó ajtóval kombinált, a jól bevált technológiával épült modell. A háromszintes grillező bográcsozóval kombinált, kétszintű tűztérrel és külön bográcsozó tűztér ajtóval épült, a tűztér samott béléssel erősített. A takaréktűzhely szélesebb kivitelű, sütőtérrel kiegészített modell.
A vasalatok a szokásos kézzel kovácsolt ajtók és kiegészítők, a falazat tisztított, savazott, fugázott látszó bontott tégla fal.
További konyhai funkciók: nagy, külön tálaló-előkészítő felület, négylángos gázégő, hideg-meleg vizes mosogató, polcok, stb., míg a terasz túlsó oldalán 12 személyes asztal szolgál a vendégek kiszolgálására.

Kapcsolódó szolgáltatások

Búbos kemence, kültéri és beltéri kemencék tervezése, építése

A búbos kemence régen szinte minden ház, illetve konyha központi eleme volt, amely a téli hideg idején meleget biztosított a család számára, de olyan ételek is készültek benne, mint például a házi kenyér, hamuban sült pogácsa vagy a héjában sült krumpli. Ma már kevesebb háztartást ékesít egy búbos kemence, de ahol megtalálható, ott garantáltan a helyiség egyik esztétikus és bámulatba ejtő látványossága.

Egy kültéri kemence vagy egy kerti kombinált főzőhely központi eleme lehet egy jó társasági eseménynek, baráti találkozóknak, családi összejöveteleknek. A társaság adott, az ízletes fogások csak Önön múlnak, viszont a búbos kemence építésében mi vagyunk a szakértők.   
 
Válasszon minket, hogy teljes legyen konyhája vagy kertje egy búbos kemencével!

Kerti főzőhelyek tervezése és kivitelezése

A kerti sütögető kertünk igazi ékessége lehet, legyen ez egy búbos kemence, kerti grill, pizzasütő vagy egy komplett, igényesen kivitelezett kerti konyha. Mielőtt azonban Ön is kerti sütögető tervezésébe fogna, érdemes több szempontot átgondolni, hogy megtalálja a leginkább ideális kerti főzőhelyet.

Bízza szakemberre a kerti sütögető kivitelezését! Célunk, hogy minőségi alapanyagokból egy örök életre szóló kerti sütögetőt tervezzünk és építsünk Önnek.

Ajánlatkérés