Újbudai kerti konyha kemencével

Hangulatos kis kerti konyha
a fiatal pár hátsó kertjében.
 

Fiatal házaspár rendelte meg az adott modellünket a házuk hátsó kertjébe. Az alapot mi készítettük el, a tetőt viszont kivételesen egy másik kivitelező építette. A szokásos gránitlapok helyett a házigazdák itt konyhai munkalapok mellett döntöttek, így mi a képeken látható állapotban jelentettük készre a munkát.
A kemence a szokásos, dupla falú, nagy hőkapacitású modell. A takaréktűzhely szintén a szokásos, jó minőségű öntvény platnival készült, viszont itt nem volt szükség a grillezőre, mert azt külön, mobil egység segítségével szeretnék majd megoldani.
Kívánjuk, hogy használják sokáig jó egészségben és legyen sok örömük a kerti konyhájukban.
 

Kapcsolódó szolgáltatások

Búbos kemence, kültéri és beltéri kemencék tervezése, építése

A búbos kemence régen szinte minden ház, illetve konyha központi eleme volt, amely a téli hideg idején meleget biztosított a család számára, de olyan ételek is készültek benne, mint például a házi kenyér, hamuban sült pogácsa vagy a héjában sült krumpli. Ma már kevesebb háztartást ékesít egy búbos kemence, de ahol megtalálható, ott garantáltan a helyiség egyik esztétikus és bámulatba ejtő látványossága.

Egy kültéri kemence vagy egy kerti kombinált főzőhely központi eleme lehet egy jó társasági eseménynek, baráti találkozóknak, családi összejöveteleknek. A társaság adott, az ízletes fogások csak Önön múlnak, viszont a búbos kemence építésében mi vagyunk a szakértők.   
 
Válasszon minket, hogy teljes legyen konyhája vagy kertje egy búbos kemencével!

Kerti főzőhelyek tervezése és kivitelezése

A kerti sütögető kertünk igazi ékessége lehet, legyen ez egy búbos kemence, kerti grill, pizzasütő vagy egy komplett, igényesen kivitelezett kerti konyha. Mielőtt azonban Ön is kerti sütögető tervezésébe fogna, érdemes több szempontot átgondolni, hogy megtalálja a leginkább ideális kerti főzőhelyet.

Bízza szakemberre a kerti sütögető kivitelezését! Célunk, hogy minőségi alapanyagokból egy örök életre szóló kerti sütögetőt tervezzünk és építsünk Önnek.

Ajánlatkérés