Veszprémi kerti konyha

Intim, meleg hangulatú
kertben, szép új konyha.
 

Fiatal házaspár álmodta meg a rendelkezésre álló nem túl nagy helyre a szép kerti konyhát, mi pedig örömmel valósítottuk meg elképzelésüket. A tervezés és kivitelezés során arra törekedtünk, hogy a rendelkezésre álló tér minden négyzetcentiméterét kihasználjuk, a zsúfoltság látszata nélkül.
Az építmény a kerítés belső oldalán, egy külön kukatárolóval integrált, szabálytalan alakú, alacsony szögű, két oldaláról kontyolt  nyeregtetővel fedett egységes építményként áll ma a szép, meleg hangulatú, ízléses elrendezésű kertben.
A szokásos, dupla falú Kemax búboskemence mellett egy bográcsozóval kombinált grillező, egy mosogatóval kombinált tálalópult, és egy beépített gyári tűzhely is helyet kapott a komplexumban.
Használják sokáig, jó egészségben.

Veszprémi kerti konyha építés
 

Kapcsolódó szolgáltatások

Búbos kemence, kültéri és beltéri kemencék tervezése, építése

A búbos kemence régen szinte minden ház, illetve konyha központi eleme volt, amely a téli hideg idején meleget biztosított a család számára, de olyan ételek is készültek benne, mint például a házi kenyér, hamuban sült pogácsa vagy a héjában sült krumpli. Ma már kevesebb háztartást ékesít egy búbos kemence, de ahol megtalálható, ott garantáltan a helyiség egyik esztétikus és bámulatba ejtő látványossága.

Egy kültéri kemence vagy egy kerti kombinált főzőhely központi eleme lehet egy jó társasági eseménynek, baráti találkozóknak, családi összejöveteleknek. A társaság adott, az ízletes fogások csak Önön múlnak, viszont a búbos kemence építésében mi vagyunk a szakértők.   
 
Válasszon minket, hogy teljes legyen konyhája vagy kertje egy búbos kemencével!

Kerti főzőhelyek tervezése és kivitelezése

A kerti sütögető kertünk igazi ékessége lehet, legyen ez egy búbos kemence, kerti grill, pizzasütő vagy egy komplett, igényesen kivitelezett kerti konyha. Mielőtt azonban Ön is kerti sütögető tervezésébe fogna, érdemes több szempontot átgondolni, hogy megtalálja a leginkább ideális kerti főzőhelyet.

Bízza szakemberre a kerti sütögető kivitelezését! Célunk, hogy minőségi alapanyagokból egy örök életre szóló kerti sütögetőt tervezzünk és építsünk Önnek.

Ajánlatkérés