Kunfehértói bográcsozó

Egy komplex kerti konyha részeként épült,
de térben különálló bográcsozó,
samott tűztérrel, téglából.

Kör alakú kerti bográcsozó téglából 

A kunfehértói kerti bográcsozó nagyméretű, kézi bontott téglából épült sütögető, melynek tűzterét samott borítással erősítettük.

Miért érdemes bontott téglát használni a kerti sütögetők és főzőhelyek kivitelezésekor? A bontott téglának számos előnyét ismerjük, többek között:

  • környezetbarát megoldás
  • masszív anyagból készült, tartósabb gyártástechnológiával
  • egyedi, antik és rusztikus megjelenést kölcsönöz a kerti sütögetőnek
  • kedvező áron beszerezhető alapanyag.

Mit jelent a samott borítás? A samott egy rendkívüli hőálló és hőtartó képességgel bíró alapanyag, melyet legtöbbször kandallók és kályhák tűzterének beépítéséhez, erősítéséhez használnak. A samott, anyagának köszönhetően megakadályozza, hogy a hő kiszárítsa a bontott téglák közül a kötőanyagot.

Kunfehértói bográcsozó téglából | KEMAX

Kerti bográcsozó téglából, lépésről lépésre

A kerti bográcsozó építése az Ön igényeinek megfelelően történik! Első lépésben meg kell határoznunk, hogy hova építjük a sütögető-bográcsozót, amely köré az egész család odaülhet. Figyelembe kell vennünk a kerti sütő környezetét, el kell kerülnünk a gyúlékony anyagokat, mint például egy fa lombkoronája.

Második lépésként érdemes lebetonozni a kerti bográcsozó területét, hiszen a nagyobb súlytól a föld megsüllyedhet, valamint esős időben kényelmetlenséget okozhat a bogrács körüli sártenger. 

Ezután pedig indulhat a munka! 

KEMAX szakértelem

Csak úgy, mint további referenciáink, a kunfehértói bográcsozó is magyar alapanyagokból, hagyományos módon került megépítésre, melyhez minőségi bontott téglát használtunk fel. Munkánk során teljes mértékben az Ön igényeihez és vágyaihoz igazodunk, segítünk megtervezni álmai sütögetőjét. Kérjen ajánlatot!

Ajánlatkérés