Budapest III. kemence - grill

Szép kertben a III. kerületben.

Megrendelőnk egy a Bp. III. kerület szélén, vidékies, nagyon szép környezetben lakó házaspár. Jó adottságú és már beérett kertjük egyik szegletébe terveztük meg szabadon álló kerti főzőhely darabunkat.
A tér kiegyenlítése után a komoly vasbeton lemezalapra egy hagyományos formájú, a szokásos, Kemax technológiával készült dupla falú, elülső kéményes kemence épült, tradícionális kémény kialakítással. Mivel a megrendelő ragaszkodott az elülső kéményes kemence típushoz, aminek a kéményébe nem akartunk más eszközt oldalról bekötni, így a jobbról illeszkedő grillező füstelvezetéséhez külön kis kéménymodul épült a grillező számára, a kemencéhez hasonló kémény formával és zárással, amit a telek határát jelző kerítés vonalát követő tompaszögben megtört, gránit munkalappal fedett előkészítő pult követ, majd zár le jobb oldalon. A kemence bal oldalán kis bográcsozóhely található. A két hasonló kialakítás, de eltérő méretű kémény speciális, egyedi jelleget és egyéniséget kölcsönöz a megépült egységnek.
A komplex nagyon jól illeszkedik a növényekkel határolt kertszögletbe, a fehér színű egységek nagyon jól kiemelkednek a zöld háttérből.
Legyen benne sok örömük és használják egészséggel sokáig!

Kapcsolódó szolgáltatások

Búbos kemence, kültéri és beltéri kemencék tervezése, építése

A búbos kemence régen szinte minden ház, illetve konyha központi eleme volt, amely a téli hideg idején meleget biztosított a család számára, de olyan ételek is készültek benne, mint például a házi kenyér, hamuban sült pogácsa vagy a héjában sült krumpli. Ma már kevesebb háztartást ékesít egy búbos kemence, de ahol megtalálható, ott garantáltan a helyiség egyik esztétikus és bámulatba ejtő látványossága.

Egy kültéri kemence vagy egy kerti kombinált főzőhely központi eleme lehet egy jó társasági eseménynek, baráti találkozóknak, családi összejöveteleknek. A társaság adott, az ízletes fogások csak Önön múlnak, viszont a búbos kemence építésében mi vagyunk a szakértők.   
 
Válasszon minket, hogy teljes legyen konyhája vagy kertje egy búbos kemencével!

Kerti főzőhelyek tervezése és kivitelezése

A kerti sütögető kertünk igazi ékessége lehet, legyen ez egy búbos kemence, kerti grill, pizzasütő vagy egy komplett, igényesen kivitelezett kerti konyha. Mielőtt azonban Ön is kerti sütögető tervezésébe fogna, érdemes több szempontot átgondolni, hogy megtalálja a leginkább ideális kerti főzőhelyet.

Bízza szakemberre a kerti sütögető kivitelezését! Célunk, hogy minőségi alapanyagokból egy örök életre szóló kerti sütögetőt tervezzünk és építsünk Önnek.

Ajánlatkérés