Budapest III. kemence - grill

Szép kertben a III. kerületben.

Megrendelőnk egy a Bp. III. kerület szélén, vidékies, nagyon szép környezetben lakó házaspár. Jó adottságú és már beérett kertjük egyik szegletébe terveztük meg szabadon álló kerti főzőhely darabunkat.
A tér kiegyenlítése után a komoly vasbeton lemezalapra egy hagyományos formájú, a szokásos, Kemax technológiával készült dupla falú, elülső kéményes kemence épült, tradícionális kémény kialakítással. Mivel a megrendelő ragaszkodott az elülső kéményes kemence típushoz, aminek a kéményébe nem akartunk más eszközt oldalról bekötni, így a jobbról illeszkedő grillező füstelvezetéséhez külön kis kéménymodul épült a grillező számára, a kemencéhez hasonló kémény formával és zárással, amit a telek határát jelző kerítés vonalát követő tompaszögben megtört, gránit munkalappal fedett előkészítő pult követ, majd zár le jobb oldalon. A kemence bal oldalán kis bográcsozóhely található. A két hasonló kialakítás, de eltérő méretű kémény speciális, egyedi jelleget és egyéniséget kölcsönöz a megépült egységnek.
A komplex nagyon jól illeszkedik a növényekkel határolt kertszögletbe, a fehér színű egységek nagyon jól kiemelkednek a zöld háttérből.
Legyen benne sok örömük és használják egészséggel sokáig!

Kapcsolódó szolgáltatások

Kemencék tervezése és építése

Minden Kemax kemencére örök garancia!
Kattintson a részletekért! Kérjen ajánlatot, vagy kérdezzen, mi örömmel válaszolunk!

Kerti főzőhelyek tervezése és kivitelezése

Minden Kemax kerti grillre, bográcsozóra és főzőhelyre örök garancia!
Kattintson a részletekért! Kérjen ajánlatot, vagy kérdezzen, mi örömmel válaszolunk!

Ajánlatkérés