Duplafalú kemence

Szabadtéri főzőhely dupla falú kemencével

Az igényes megrendelővel együttműködve, néprajzi forrásmunkákat is felkutatva, helyi idős szakemberek tanácsait is figyelembe véve épült a dupla falú kültéri kemence. Hőgörbéje szerint a felfűtés végétől, és a parázs teljes eltávolításától számított 18 óra után még 120 Celsius fokos a tűztere. Rendkívüli hőtartása miatt kiválóan alkalmas több körben történő, újabb és újabb felfűtés nélküli sütésre, nagyobb vendégsereg kiszolgálására. Természetes anyagainak hőszigetelési mutatói lehetővé teszik akár forralt borozgatással egybekötött, kültéri Szilveszteri malacsütés lebonyolítására is.
A modern kor lenyomataként egy tűztéri hőmérőt azért elhelyeztünk és pillangószeleppel zárjuk a hátsó kémény nyílást a felfűtés végeztével.
A közös kéménnyel ellátott kapcsolódó bográcsozó-grillező lehetővé teszi komplex ételkombinációk egyszerre, párhuzamosan történő elkészítését.
Ajánlatkérés