Duplafalú kemence

Szabadtéri főzőhely dupla falú kemencével

Az igényes megrendelővel együttműködve, néprajzi forrásmunkákat is felkutatva, helyi idős szakemberek tanácsait is figyelembe véve épült a dupla falú kültéri kemence. Hőgörbéje szerint a felfűtés végétől, és a parázs teljes eltávolításától számított 18 óra után még 120 Celsius fokos a tűztere. Rendkívüli hőtartása miatt kiválóan alkalmas több körben történő, újabb és újabb felfűtés nélküli sütésre, nagyobb vendégsereg kiszolgálására. Természetes anyagainak hőszigetelési mutatói lehetővé teszik akár forralt borozgatással egybekötött, kültéri Szilveszteri malacsütés lebonyolítására is.
A modern kor lenyomataként egy tűztéri hőmérőt azért elhelyeztünk és pillangószeleppel zárjuk a hátsó kémény nyílást a felfűtés végeztével.
A közös kéménnyel ellátott kapcsolódó bográcsozó-grillező lehetővé teszi komplex ételkombinációk egyszerre, párhuzamosan történő elkészítését.

Kapcsolódó szolgáltatások

Kültéri kemence építés

Hogy mi tehet még különlegesebbé egy rendezett kertet?

Hát persze, hogy egy kültéri kemence!

Régóta gondolkozik egy saját kültéri kemence építésén? Szeretné megalapozni a jó hangulatú családi sütögetéseket? Már megálmodta, de még nincs, aki megépítse?

Keresse fel a Kemax csapatát, ha időtálló és jó minőségű kerti kemencét készíttetne!

Kenyérsütő kemence építés

Ahogy meghalljuk a kenyérsütő kemence kifejezést, szinte felkúszik az orrunkba a frissen sült kenyér finom illata, eszünkbe jutnak a családi élmények és az otthon melege.

Álmodja meg saját kenyérsütő kemencéjét, a Kemax pedig felépíti az ideális családi tűzhelyet, ami garantáltan emlékezetessé teszi a családi összeröffenéseket.

Ajánlatkérés