Kültéri kemence építés

Hogy mi tehet még különlegesebbé egy rendezett kertet?

Hát persze, hogy egy kültéri kemence!

Régóta gondolkozik egy saját kültéri kemence építésén? Szeretné megalapozni a jó hangulatú családi sütögetéseket? Már megálmodta, de még nincs, aki megépítse?

Keresse fel a Kemax csapatát, ha időtálló és jó minőségű kerti kemencét készíttetne!

Kerti kemence

A kerti kemence látványa mindenkit megbabonáz, hiszen a régi idők emlékeit és ízeit idézi bennünk, az otthon melegségére és a család közelségére emlékeztet minket.

A Kemax kerti kemencéi összetrombitálják a nagy családot, a barátokat és minden szülinapot, évfordulót vagy ballagást emlékezetessé tesznek.

Kültéri kemence típusok

A kültéri kemencéknek különböző típusai vannak. Az első szempont, ami szerint csoportosíthatjuk őket, a fix alapzatra épített kültéri kemence és a mobil kemence.

A fix kemence masszív, megfelelőlen burkolt alapra épül, míg a mobil kemence lehet hordozható gurulós vagy vontatható kemence. A vontatható kemence kimondottan erre a célra tervezett utánfutóra épített, speciális kivitelezésű kemence. A mobilkemencét bérbe adhatjuk vagy bérbe vehetjük, így rendezvényekre is szállítható.

A fix kemence lehet kombi kemence sporhelttel vagy bográcsozóval (kivehető vagy fix bográcstartó) és a pizza kemence, ami nemcsak autentikus pizza készítésére alkalmas, de a húsok ízével is csodát tesz.

A kombi kemence szigetelése megegyezik a mobilkemencével (tehát hőálló szigeteléssel készül), általában hamu- és tűztér ajtóval ellátva.

Kültéri kemencében ég a tűz

Kültéri kemence építés

A kültéri kemence építést precíz tervezés előzi meg, ahol meghatározzuk a kemence fajtáját, méretét, stílusát, valamint azt, hogy milyen ételeket fogunk készíteni benne. Természetesen, szükséges figyelembe vennünk kertünk adottságait, ami meghatározhatja a kültéri kemence méreteit. Tartsuk szem előtt azt is, hogy kellő távolságra épüljön a szomszédoktól, de ne legyen túl távol a konyhától, és természetesen a tűzvédelmi szempontoknak is eleget tegyen.

A kültéri kemence kivitelezését mindenképp megbízható és tapasztalt szakemberekre kell bízni!

Idézze fel a hús füstös ízét, és valósítsa meg legvadabb recept ötleteit a Kemax segítségével!

Mi adjuk az alapot, ön pedig „főzhet belőle”.

Minőség. Szakértelem. Kemence. Kemax.

Amennyiben a kiválasztáshoz segítségre van szüksége, keresse munkatársainkat, akik szívesen adnak tájékoztatást a KEMAX kerti sütők megoldásairól.

Kapcsolódó referenciák

Duplafalú kemence

Szabadtéri főzőhely dupla falú kemencével

Elülső kéményes kemence

Igényes duplafalú, elülső kéményes kemence

Balatonfelvidéki duplafalú kemence

Igényes kültéri búbos, tálalópulttal

Budai elülső kéményes kemence

Szépívű elülső kéményes kemence a budai kertben.

Kecskeméti búboskemence grillezővel

Duplafalúbúboskemence grillezővel.
 

Pasaréti búboskemence

Ősfák alatti kerti zugban épült
arányos búboskemence.
 

Sérsekszőlősi búboskemence

Gyönyörű helyen lévő kis somogyi falu
főterén álló elülső kéményes kemence.
 

Martonvásári kerti konyha

Gyönyörű nagyméretű kerti konyha

Ajánlatkérés