Kerti bográcsozó

Kerti bográcsozó és szalonnasütő

Masszív és esztétikus építmény, közvetlenül egy Kemax-kő burkolatú épület mellett.

Belső szerkezete agyagtégla, külső fala Barabás téglakő.
Sok jó beszélgetés helyszíne lehet.

Kerti kő bográcsozó - A nyár sztárja

Nyár, kellemes füstös illat, finom ételek, jó társaság. Ezek mind a vidám szabadtéri party hozzávalói. Ha ezek megvannak, akkor már csak egy biztonságosan kialakított kerti bográcsozó helyre van szükség.

Aki kerti grillezésben gondolkodik, annak számos megoldás áll rendelkezésére a boltban kapható legegyszerűbb faszenes mobil sütögetőktől kezdve, egészen a kinti, komplett grillkonyhákig.

Aki igazán hosszútávú, tartós megoldást keres, annak ideális választás egy épített kő bográcsozó, amely garantáltan a szórakozás központi helye és a kert dísze is lesz egyben.

Mire figyeljen oda a kerti grillezés előtt?

 • Amennyiben magáncélú használatra tervezik a kerti sütögetőt, nem engedélyköteles az építése. Érdemes azonban arra mindenképpen odafigyelni, hogy ne legyen tűzveszélyes a kialakítása.
 • Mielőtt kiszemeljük az optimális helyet a kertben, ügyeljünk arra, hogy szélvédett helyet válasszunk.

A KEMAX kő bográcsozó kiépítését jó szívvel ajánljuk minden olyan kerttulajdonosnak, aki igényes és látványos kialakítású megoldást keres a kerti grillezéshez, bográcsozáshoz. Ez a családi grillező építmény garantáltan a kert egyik legszebb dísze lesz.

Mi a Kemax kő bográcsozó 3 nagy előnye?

 • Kör kialakítású.
  Extra látványos, ráadásul nagyon hasznos is, hiszen mindenki körbe ülheti. A finom ételekről és a jó társaságról így biztos nem marad le senki.
 • Praktikus felhasználású.
  A KEMAX kő bográcsozó grilllezésre és bográcsozásra is egyaránt alkalmas.
 • Hangulat és stílus. Kéz a kézben.
  A téglahatású kövekből kirakott tűzrakó hely kellemes megjelenést biztosít bármely kertben.

Milyen tulajdonságoknak köszönheti a népszerűségét?

 • Masszív anyagból készült, tartósabb gyártástechnológiával
 • Egyedi, antik és rusztikus megjelenést kölcsönöz a kerti sütögetőnek
 • Kedvező áron beszerezhető
 • Anyaga fagyálló, könnyen tisztítható

Plusz egy pozitív jellemző: KEMAX szakértelem

Fontos felhívni a figyelmet, hogy kültéri konyhát, kerti grillezőt vagy bográcsozót csak megfelelően burkolt és alapozott talajra szabad építen, elkerülve ezzel a süllyedést és a beázást. 

További lényeges szempont, hogy a kő bográcsozó jó minőségű alapanyagokból és igazán strapabíró kivitelben készüljön, hiszen hosszú évekig megbízhatóan kell bírnia az égő tüzet és az izzó parazsat. Ráadásul nem rövidtávon, hanem hosszú-hosszú éveken keresztül.  Ezt csak jó minőségű anyagokkal és kellő szakértelemmel lehet elérni.

Bízza a KEMAX szakembereire Ön is a kerti grillezőjét!

Ajánlatkérés