Martonvásári kerti konyha

Gyönyörű nagyméretű kerti konyha

Igényes házaspár keresett meg azzal,hogy ingatlanuk udvarára tervezzünk egy igényes, tágas és minden fontos funkcióval bíró kerti konyhát.
A szokásos  L alakú elrendezés helyett egyenes kialakítású lett a kerti konyha. A  dupla falú búbos kemence uralja a teret, aminek két oldalán minden fontos funkció helyet kapott. Külön kérésre egy toaelett is kialakításra került, de a mosogató és a különböző hűtők is ugyanúgy része a szép kerti konyhának, mint a pultok alá készült ajtók, vagy az egyedi kiegészítők.. A tető alacsony szögű, féltető, a főépülettel megegyező zsindelyborítással, és alulróll lambériázval. A járófelület Barabás téglakő burkolatot kapott.
Használják egészséggel és sokáig!

Kapcsolódó szolgáltatások

Kültéri kemence építés

Hogy mi tehet még különlegesebbé egy rendezett kertet?

Hát persze, hogy egy kültéri kemence!

Régóta gondolkozik egy saját kültéri kemence építésén? Szeretné megalapozni a jó hangulatú családi sütögetéseket? Már megálmodta, de még nincs, aki megépítse?

Keresse fel a Kemax csapatát, ha időtálló és jó minőségű kerti kemencét készíttetne!

Kemence építés és kerti konyha tervezés

Búbos kemencét, komplett kerti konyhát képzelt el otthonába? Közösen megvalósíthatjuk álmait! Ön adja az ötleteket, mi megtervezzük és kivitelezzük beltéri vagy kültéri kemencéjét, nyári konyháját

Bízza a kemence építését a KEMAX-ra! Nézze meg referenciáinkat, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon! 

Ajánlatkérés